sunnuntai 23. lokakuuta 2011

"Väitöskirja"

Rakas Lähimmäiseni, eräänä aamuna herättyäni kello kolme kuulin sanat: "Monet seikat osoittavat, että Jeesus oli merkittävä henkilö"! Ihmettelin kuulemaani, mitä oikein kuulin? Silloin näin lauseen kirjoitettuna edessäni. Kirjoitin sen ylös ja ihmettelin: "Miksi Herra tällaisen lauseen minulle sanoit?"

Kysyin pojaltamme Jarilta, mitä tämä lause mahtaa tarkoittaa? Hän sanoi: "Sehän on itsestäänselvyys, tuskin sen enempää." Mutta minä sain sen! Siinä on väittämä. Minun on perusteltava, että tuo väittämä on totta! Aloin kirjoittaa tekstiä "vanhuksen väitöskirjaan". Halusin koota kirjat käsin kolmen poikamme perheisiin joululahjaksi. Eräs ystävä opetti minulle, kuinka kirja sidotaan käsin, ja "väitöskirjat" valmistuivat jouluksi.

Seuraavana vuonna tarvittiin rahaa lähimmäisille. Tarjosin "väitöskirjaa" apuun. Se hyväksyttiin ja kirjan nimeksi pantiin "Katso Jeesukseen". Lähimmäiset tulivat autetuiksi ja "Katso Jeesukseen" kirja löysi kaksisataa uutta lukijaa, vaikka sitä ensin oli tarkoitus tehdä vain kolme kappaletta.

Kiitos, Herra, että Sinä teit tässäkin ruokkimisihmeen!

Tänä aamuna, 23.10.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Onpa hieno juttu tämä väitöskirja! Itselläni on menossa kirjaprojekti. Saa nähdä, mitä siitä tulee.

Siunausta päivääsi!
Meillä paljastui kirkas päivä sumun alta.

SinikkaHelena kirjoitti...

Kiitos "Mummi" nästä Sanan eväistä!
Ihana että jaat kokemuksiasi meille muillekin!
Siunausta toivottelen!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, Herra siunatkoon Sinun kirjasi, samoinkuin minunkin "Isoja ja pieniä ihmeitä" kirjani, jonka tuoton annan kokonaan Herran työhön. Herra on uskollinen, luotetaan Häneen! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas SinikkaHelena, Kokemuksiani Jumalan töistä on iso läjä tulevassa kirjassani "Isoja ja pieniä ihmeitä, Toivon, että lukijani ostavat sitä ja lähimmäiset saavat ruokaa! Herra Sinua siunatkoon! Mummi