keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Jumala, ihmeellinen Neuvonantaja.

Rakas Lähimmäiseni, Jumala on ihmeeellinen Neuvonantaja! olen kärsinyt kiusallisesta korvaihottumasta yli puolitoista vuotta. Ihottuma on kuivannut korvien ihon ja ne ovat kutisseen kiusallisesti. Lääkäri sanoi, että vanhemmiten tulee atooppinen iho, jonka parantuminen kestää kauan. Sain lääkkeen, mutta iho ei parantunut. Sen olen katkerasti kokenut, että parantuminen kestää kauan. Tuhansia kertoja olen rukoillut: "Auta, Herra, paranna nämä korvani!"

Nyt Jumala puuttui asiaan! Eräänä aamuna herätessäni kuulin sanan ALOEVERA! Mistä tuo sana tuli? Aloin kysellä, Herra, Sinäkö sanoit sen minulle? Ei vastausta. Muistin lukeneeni joskus sen nimisestä kasvista ja sen parantavasta voimasta. Kun kävin apteekissa kysyin, onko heillä Aloeveraa. Olihan sitä, kirkasta geliä, "joka on ensiluokkainen iho-ongelmen hoitogeeli!" Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho tuntui normaalilta ja kutina oli poissa. Kiitos Jumalalle, ihmeelliselle Neuvonantajalle! Sinä, Isä, halusit nyt auttaa ja ilmoitit lääkkeen nimen, kiitos siitä!

Rakas Lähimmäiseni, jos Sinulle on iho-ongelmia, kokeile Aloeveraa! Se on luonnontuote ja se auttoi ainakin minun ongelmaani. Herra Sinuakin auttakoon!

Rakas Jumala, kiitos siitä, että elät meidän lapsiesi kanssa. Sinä kuulet rukoukset. Sinä voit jopa kuiskata lapsesi korvaan lääkkeen nimen, että parantava voimasi hoitaa ihon terveeksi. Kiitos tästä ihmeteostasi minulle! On suuri ilo, kun jatkuva kiusallinen kutina on poissa ja korvien iho on terve! Ole ylistetty, Kaikkivaltis, voimallinen, Jumala! Aamen.

Tänä aamuna, 12.10.2011, rakkaudella Mummi

5 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos Taivaan Isälle kun kuiskasi lääkkeen sinulle!
Aina vain emme kuuntele niitä kuiskauksia.
Kiva kun parani.
Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

Runoystävä kirjoitti...

Amen! On kyllä upeaa, kun jumala auttaa ihan näin konkreettisesti.
Hyvää tämän keskiviikkopäivän iltaa sinulle, mummi!

Runoystävä kirjoitti...

Anteeksi, kirjoitin varmaan huolimattomasti, kun tuli Jumala pienellä. Kyllä meidän Isämme on kirjoitettava isolla.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, uskon, että Isä kuiskasi minulle Aloevera-sanan. Itse en ajatellut silloin korviani enkä niiden hoitoja. Heräsin unestani. Usein Issä puhuu mihulle juuri herättyäni. Hän on antanut nimet kaikille kirjoillenikin juuri heättyäni, täysin yllättäin. Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, monen monta kertaa olen saanut avun aamutuimaan. Silloin korvat ovat varmaan herkimmillään, eivätkä omat ajatukset ole vielä sotkeneet kuuluvuutta. Kiitos Isälle jokapäiväisestä läsnäolosta! Herra kanssasi! Mummi