perjantai 21. lokakuuta 2011

"Hihasta vetäisemisen armolahja"

Rakas Lähimmäiseni, minun on tunnustettava Sinulle, että olen taas ollut hyvin väärässä luullessani, että kuntosali ei kuulu näin vanhalle mummille kuin minä olen. Olen nyt käynyt siellä kolme kertaa ja huomaan selviäväni jo nyt paremmin portaissa ja selviän paremmin pitkistä kävelylenkeistä kuin aikaisemmin. Siispä kehotan Sinua, rakas lukijani, tarkistamaan kantasi, tarvitsetko kuntoutusta!

Paino on noussut kaksi kiloa, johtuuko se parantuneesta ruokahalusta vai kasvaneista lihaksista? Tätä täytyy vielä tutkia. Mutta suorastaan odotan päivää, jolloin pääsen niihin ihmekoneisiin siellä salilla. Herra minua varjelkoon, etten innostu liikaa ja saa vanhaa ruumistani lukkoon!

Kun avasin herättyäni tv7:n, sillä puhui armoitettu saarnamies Matti Vuolanne, joka osaa julistaa ilosanomaa Jeesuksesta. Hän sai minut nauramaan sydämeni pohjasta ja iloitsemaan Jumalan lasten luovuudesta. "Hihasta vetäisemisen armolahja" oli saattanut jonkun ystävän uskon tielle ja Jeesuksen seuraajaksi. Harmi, kun en kuullut kuinka kaikki tapahtui, mutta puhe hihasta vetämisen armolahjasta toi Jumalan rakkauden lähelle. Jeesus antaa uskon yllättävillä menetelmillä. Hänelle kaikki on mahdollista!

Rakas Jumala, Tänään on pelastuksen päivä! Kutsu väsyneitä, tähän maailmaan pettyneitä ihmisiäsi, Jeesuksen kautta lapsiksesi ja iankaikkisen elämän perillisiksi! Tätä pyydän Jeesuksen nimessä. Aamen

Tänä aamuna, 21.10.2011, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiva kun kuntosi paranee.
Taivaan Isän antaa viisautta ihmisille tehdä kuntoiluvälineitä.
siunausta viikonloppuusi.

mummi kirjoitti...

Siitä iloitsen, että jalat voimistuvat! Liikkuminen on tärkeä elementti meidän elämässämme. Kannattaa kuntoilla! Iloa myös Teidän lepopäiväänne! Mummi

Taivaankansalainen kirjoitti...

Kertakaikkiaan, tulen joka kerta niin hyvälle mielelle, kun käyn täällä kurkkaamassa, mitäköhän mummi on tällä kertaa keksinyt :) Sinulla on ainakin jakamisen ja rohkaisun armolahja :) Siunausta päivääsi mummi!

Terveisin,
Johanna

mummi kirjoitti...

Rakas Johanna, olet kovin antelias, kun jaat armolahjoja. Kiitos niistä. Herra Sinuakin runsaasti siunatkoon! Mummi

Taivaankansalainen kirjoitti...

Luulenpa, että minulla ei ole valtaa jaella armolahjoja. Sanoin vain jotakin, mitä olen kokenut lukiessani tekstejäsi. Siunausta.

mummi kirjoitti...

Rakas Johanna, se puheeni jakelemisesta oli vitsi, olis kai pitänyt panna lainausmerkkeihin? Olet ihana ystäväni, kiitos Mummin kannustuksesta. Iloitsin viestistäsi! Mummi