tiistai 25. lokakuuta 2011

Jeesuksen armolahja meille kaikille.

Tiedätkö, Lähimmäiseni, että Jeesus on valmistanut meille jokaiselle armolahjan? Se on iankaikkinen elämä. Jumala rakastaa jokaista luomaansa ihmistä niin paljon, että Hän haluaa meidän elävän kanssaan iankaikkisesti. Hän lähetti rakkaan Poikansa maailmaan lunastamaan meidät syntiin langenneet ihmiset omiksi lapsikseen. Jumalan rakkaus meitä kohtaan huipentui Golgatalla, jossa Jeesus ristiinnaulittiin. Hänen Pyhä verensä vuoti maahan, meidän syntiemme tähden. Jeesus kuoli, että me saamme elää Jeesuksen armahtamina Jumalan lapsina tämän elämämme ajan. Jumalan ylösnousemusvoima herätti Jeesuksen kuolleista. Hän voitti kuoleman, sentähden me perimme iankaikkisen elämän, Jeesuksen valmistaman armolahjan, tämän elämän jälkeen.

Tämä ilosanoma on ilmaistu pienoisevankeliumissa, Joh. 3:16: "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkiuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

Jeesus on ainoa tie Jumalan yhteyteen. Raamattu kertoo kaiken Jeesuksesta ja Pyhä Henki kirkastaa meille Jeesuksen armotyön koko syvyyden. Otetaan vastaan tämä armolahja, niin meillä on elämä, tulevaisuus ja toivo!

Rakas Jeesus, kiitos siitä, että olet lunastanut meidät kaikki elämään iankaikkisesti Isän lapsina. Kiitos, Pyhä Jumala, että kutsut tänäänkin syntisiä Jeesuksen luo armohoitoon. Kiitos Pyhä Henki jokapäiväisestä läsnäolstasi. Aamen

Tänä aamuna, 25.10.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos, ystävä!

mummi kirjoitti...

Kiitos Sinulle, rakas Sylvi, että kuljet mukanani ja kommentoit. Ole siunattu, Jeesuksen nimessä! Mummi