perjantai 3. elokuuta 2012

Isän rakkauskirje.


Rakas Lähimmäiseni, oletko samaa mieltä kanssani, että Raamattu on Isän rakkauskirje meille lapsilleen? Joku Isän lapsi on koonnut A5-kokoisen koosteen raamatunlauseista, jotka tämän todistavat. Jos osaisin liittää koosteen Sinulle tähän, näkisit itse, että Isän rakkaus ja huolenpito on ylitsevuotavainen.

Eilen sain käydä uuden ystäväni luona. Hänelle vein "Isän rakkauskirjeen" viemiseksi siinä toivossa, että koko perhe tuon kirjeen lukisi. Ystävän koti ja rehevä puutarha kertoivat Jumalan hyvästä huolenpidosta. Ioitsin näkemästäni ja kokemastani. Isä oli läsnä, kun Hänen edessään hiljennyimme. Evääksi sain puutarhan tuotteita pussikaupalla. Kiitos, uusi ystäväni!

Otteita Isän rakkauskirjeestä: "Et ehkä tunne minua. mutta minä tiedän kaiken sinusta..." Ps. 139:1 "Sillä sinut tehtiin minun kuvakseni..." 1Ms.1:27 "Minussa sinä elät, liikut ja olet..."Apt. 17:28 "Et ollut vahinko, sillä kaikki päiväsi on kirjoitettu kirjaani..." Ps. 139: 15, 16. "Sillä rakkauteni sinuun ilmenee Jeesuksessa..." Joh. 17:26. Jos sinä otat vastaan Jeesuksen, otat vastaan minut..." 1Joh. 2:33. Kysymykseni sinulle on: Tuletko sinä minun lapsekseni? Joh.1:12.13.

Kiitos Isä rakkauskirjeestäsi! Tänä aamuna, 3.8.2012, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Ihanaa textiä.
Olen samaa mieltä.
Hyvää viikonloppua sinulle Taivaan Isän hoidossa.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Sylvi, kannustuksesta ja hyvistä toivotuksista. Isän käteen, kaikki lukijani! Mummi