sunnuntai 19. elokuuta 2012

Jeesus kutsuu lähelle.


Rakas Lähimmäiseni! Toista viikkoa olen useita kertoja päivässä kuullut lauseen: "Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee." Ymmärrän, että Jeesus kutsuu lähelle! Tämä käsky Sananlaskujen kirjasta on meille mahdoton ilman Jeesusta. Me tiedämme, että sydämestä lähtevät pahat ajatukset, rikokset ja synnit. Vain Jeesus voi pestä sydämemme puhtaaksi synnistä ja vapauttaa meidät vapauteen ja antaa elämän ja autuuden.

Matteus 6:33 neuvoo meitä: "Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin myös kaikki tämä teille annetaan." Mikä kaikki= kaikki elämämme tarpeet, koska Jumala pitää omista lapsistaan huolen. Kun kutsumme Jeesuksen sydämemme Herraksi, synti ei pääse sinne pesimään. Jeesus on lunastanut meidät kuolemasta elämään Jumalan lapsena. Kun Jeesus asuu sydämessä, siellä asuu rauha ja ilo. On rauha Jumalan kanssa.  Matteus 5:8 lupaa: "Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan."

Rakas Jumala, kiitos siitä, että Jeesus vapauttaa meidät synnin orjuudesta ja tuo meidät Sinun syliisi lepäämään, Taivaallinen Isä. Sinä tunnet jokaisen luomasi ihmisen ja odotat kaikkia yhteyteesi. Anna meille se armo, että huudamme Jeesusta avuksemme, kun elämä ahdistaa. Aamen.

Tänä aamuna, 19.8.2012, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: