keskiviikko 15. elokuuta 2012

Jumala yllätti meidät.


Rakas Lähimmäiseni, ilo kuplii sisälläni niin, ettei uni tule. Kerron Sinulle sen iloisen uutisen, joka minua valvottaa, ehkä sitten saan rauhallisen unen. Eilen illalla soitin eräälle ystävälle, mutta hän oli kovin sairas. Hän sanoi, ettei jaksa puhua mitään, koska häntä vaivaa flimmeri, pitää lähteä keskussairaalaan. Minä muistin juuri saaneeni tekstin: "Rukouksen voima". Sanoin ystävälle, että rukoillaan! Hän esteli, sanoi jo rukoilleensa, mutta minä sanoin, että Jeesus kehottaa kahta tai kolmea yhdessä rukoilemaan. Aloin lupaa odottamatta rukouksen: "Rakas Jumala, anna Pyhän Hengen koskettaa tätä ystävää niin, että flimmeri lähtee hänestä. Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä.Aamen."

Kun soitin tänä aamuna ystävälle, hän kertoi iloisena, että flimmeri lähti, ei tarvittu sairaalakäyntiä. Päätimme kiittää jo siitä, että flimmeri lähti lopullisesti. "Se olisi valtava Jumalan lahja" sanoi ystäväni.

Rakas Taivaallinen Isämme, anna meille se rohkeus, että rukoilemme Sinua avuksi elämämme tarpeisiin. Sinä, Herra, näytät meille, että Jeesuksen Nimessä on voima. Sinä, Kolmiyhteinen Jumala, yllätät meidät! Kiitos, että Sinä rakastat meitä ylitse määrän! Aamen.

Tänä iltayönä, 15.8.2012, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

kaisu marjatta kirjoitti...

rukoillaan yhdessä ystäväni Arin puolesta, hän on sairaalassa kehkokuumeessa toista kertaa ison leikkauksen jälkeen. Pyydän että Jumala parantaisi hänet täysin terveeksi.