tiistai 14. elokuuta 2012

Rukouksen voima.

Rakas Lähimmäiseni, olen vahingoittanut Lähimmäiseni omaisuutta ja olen ollut siitä hyvin pahoillani. Piti ihan itkeä Jeesukselle syyllisyyttäni auton omistajaa odotellessa. Viisikymmentäseitsemän vuotta minulla on ollut ajokortti, nyt kolahti vanhoilla päivilläni. Yritin liian pieneen parkkitilaan. Herra varjele minua, ja meitä kaikkia liikenteessä!

Tänä aamuna Jeesus muistuttaa meitä, että Hänen Sanassaan on voima. Muistetaan, että me saamme rukoilla Jeesuksen nimessä! Minulle avautui siitä hyvä esimerkki. Matteus 21: 18-22. " Kun hän varhain aamulla palasi kaupunkiin, oli hänen nälkä. Ja nähdessään tien vieressä viikunapuun hän meni sen luo, mutta ei löytänyt siitä muuta kuin pelkkiä lehtiä; ja hän sanoi sille: "Älköön sinusta ikinä enää hedelmää kasvako." Ja kohta viikunapuu kuivettui. Kun opetuslapset tämän näkivät, ihmettelivät he ja sanoivat: "Kuinka viikunapuu niin äkisti kuivettui?" Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Totisesti minä sanon teille, jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, niin ette ainoastaan voisi tehdä sitä, mikä viikunapuussa tapahtui, vaan vieläpä, jos sanoisitte tälle vuorelle, kohoa ja heittäydy mereen, niin se tapahtuisi. Ja kaiken mitä te anotte rukouksessa uskoen te saatte."

Kiitos, rakas Jumala, että Jeesuksessa meillä on voima! Kiitos Jeesus, että annat  meille rauhan sydämeen, kun tuomme Sinulle syntimme ja syyllisyytemme. Kiitos, että tänäänkin kutsut voimavaikutuksesi piiriin uusia ihmisiä.Aamen.

Tänä aamuna, 14.8.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Siunausta siihen auto-asiaan.
Voin kyllä kuvitella, miltä tuntui.

mummi kirjoitti...

Herra varjeli niin, että saatoin korjata auton vasemman kyljen valkovaseliinilla. Tuskin huomaat, että mummi on kolaroinut! Kiitos Herralle! Mummi