perjantai 17. elokuuta 2012

"Vapauteen Kristus vapautti meidät".

Rakas Lähimmäiseni, oletko ajatellut, mitä tarkoittaa Raamatun Sana: "Vapauteen Kristus vapautti meidät".  Minä olen miettinyt mikä muuttui elämässäni, kun Jeesus tuli. Olin tekojeni ja ajatusteni vanki. Katkeruus ja kauna hallitsivat ajatuksiani. Syyllisyys kelpaamattomuudesta ja tekemisisäni jäyti mieltäni. Tästä johtui, että elin ainaisessa pelossa. Elämä oli todella raskasta. Kun Jeesus tuli, Hän otti pois syntini ja syyllisyyteni ja sanoi: "Sinä kelpaat, Taivaallinen Isäsi on odottanut sinua, minä olen maksanut sinusta lunastusmaksun, minä vapautan sinut vapauteen". Ilo ja rauha täyttivät sydämeni!

Jeesus kysyy Sinultakin tänään: "Tahdotko tulla terveeksi?" Jeesus kutsuu Sinuakin Taivaallisen Isän lapseksi ja Hän haluaa pestä Sinut puhtaaksi synneistäsi ja vapauttaa Sinut vapauteen. Kun luet tämän, se voi tuntua utopistiselta, mutta se toimii! Minä voin todistaa Sinulle, että Jeesus herättää meidät todelliseen elämään. Kun Kolmiyhteinen Jumala elää kanssamme, sydän on vapaa. Me saamme rauhan ja rakkauden Hengen sisimpäämme. Kokeile, rakas Lähimmäiseni, millaista on olla vapaa!

Rakas Jumala, kiitos ihmeellisestä lahjastasi, että haluat elää kaikki päivät kanssamme ja vapauttaa meidät vapauteen. Kiitos, että Jeesuksen armo riittää ja Sinun rakkautesi lämmittää jokaista yksinäistä, horjuvaa lastasi joka päivä. Kiitos, että Sinun Sanasi on jalkaimme lamppu. Aamen.

Tänä aamuna, 17.8.2012, rakkaudella mummi.

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kiitos Jeesus vapaudesta!

mummi kirjoitti...

Rakas Henna, olet onnellinen nuori, kun olet löytänyt vapauden Jeesuksessa! Iloitsen Sinusta! Mummi