sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tervetuloa kirkkoon, kaikki!

Rakas Lähimmäiseni, Jeesksen Kristuksen armoa ja rauhaa toivotan Sinulle tänä lepopäivänä! Minä heräsin myöhään, Kiitos Jumalalle rauhallisesta unesta! Lehteä lukiessani huomasin, että televisiossa on jumalanpalvelus: "Tervetuloa kirkkoon". Niinpä kiedoin itseni lapsenlapsen antamaan pehmeään shaaliin ja istuin odottamaan jumalanpalvelusta.

Nyt, kun olen kokenut tuon hetken, olen ilolla saanut kohdata Jumalani. Kiitän siitä jumlanpalveluksen toteuttajia ja Tv:tä, joka tuo jumalanpalveluksen kotiin meille kaikille vanhoille ja väsyneille ja terveillekin. Kaksi tasokasta kuoroa lauloi ihania virsiä suoraan minulle. Saarnaaja puhui minulle henkilökohtaisesti. Hän kysyi, miltä tuntui, kun Jumala paransi, mitä teit sen jälkeen? Sanat tulivat suoraan ja vaikuttivat syvältä. Samoin liturgi ojensi kaiken puheen suoraan kuulijalle. Hän siunasi meidät henkilökohtaisesti ja lähetti arkeen. Johtuiko tämä läheisyys siitä, ettei kirkkokansaa näytetty koko aikana. Kokemus oli hyvä. Liitän Sinulle virren 265, joka päätti jumalanpalveluksen iloiseen ylistykseen, johon yhdyin koko sydämestäni:

"Jeesus armon soi, voiton meille toi, hän on valkeus, tie, totuus, elämä. Hän vanhurskaus, armo, laupeus, meille nyt on ilmestynyt ylhäältä. Hän koitto on hän valaisee ja kuolon kahleet katkaisee. Poistaa orjuuden, kuormat syntien. Nyt jo aavistaa me saamme autuuden. Kirkas aamun koi päivän uuden loi, meitä ohjaa taivaan tietä kulkemaan. Riennä syntinen, luokse Jeesuksen, ota vastaan armo hänen armostaan. Hän kärsi ristinkuoleman, pois otti synnit maailman. Siihen luottaa saa, siihen turvatkaa. Ristin tiellä Kristuksessa riemuitkaa!"

Tänä aamupäivänä, 26.8.2012, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kaunis virsi.
Minä kuuntein radiosta ja vielä netinkauttakin Jumalanpalveluksen kun en päässyt kirkkoon sillä meille oli tulossa lapsenlapset.

Siunausta viikkoosi.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, iloa lapsenlapsista perheellesi! Herran siunausta sinulle ja kaikille lukijoilleni.Mummi