keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Heikkous meissä.


Rakas Lähimmäiseni, vastaleikaun nurmen tuoksu on vastassani ulko-ovella. Salme, ystäväni on minua auttanut monella tapaa. On ollut ilo keskustella ja istua kesäpihassa kahvilla. Olemme aina olleet ystäviä, vaikka on vuosien jälkeen kohdattu. Ystävyys on ihmeellinen lahja. Kiitos Sinulle Salme-ystävä!

Aamuyön olen valvonut. Mahavaivat ovat ahneuden synnin seurauksia. Herra armahda ja lähetä apu oikeaan aikaan. Olen lukenut Luukkaan evankeliumia. 22 luvussa kohtaan Pietarin, joka kieltää Mestarinsa, vaikka ei ikinä olisi sitä uskonut. Me olemme heikkoja, varsinkin kun uhkaava tilanne on edessämme. Erityisesti meidän pitäisi rukoilla niiden veljien ja sisarten puolesta, joita nyt meidän aikanamme vainotaan. Kaikki tarvitsemme voimaa Jumalalta kestääksemme oikeassa uskossa tämän ihmiskäsityksiin harhautuneen maailman keskellä.

Isä, kiitos, että Jeesus on meidän killpemme ja suojamme. Kiitos Jeesus, että Sinussa meillä on sota-asu. Sinun voimassasi kestämme kaikki pahan palavat nuolet. Varjele ja hoida lähettejäsi ja vahvista heitä, jos vaino uhkaa! Siunaa heidän työnsä Sinun elopellollasi ja meidänkin todistuksemme. Pyhä Henki tee meille Raamattu rakkaaksi! Aamen.

Tänä aamuna, 29.5.2013, rakkaudella mummi.

1 kommentti:

sylvi kirjoitti...

Minäkin valvoin viime yönä.
Kiitos rukouksesta. siihen liityn.
siunausta päivääsi.