perjantai 31. toukokuuta 2013

Jumalan kämmenellä.


Rakas Lähimmäiseni, kaksi päivää kukoistivat omenankukat. Nyt omenapuut ovat keskittyeet hedelmien tuottamiseen. Uudet kukinnot avautuvat syreenissä ja alppiruusuissa lakastuakseen jälleen muutaman päivän perästä. Lyhyt on kesä ja  lyhyt on meidänkin elämämme! Ystävä täyttää 80 vuotta. Rikas, pitkä elämä, mutta vain pisara Jumalan elämän virrassa! Onnea kaikille vuosia täyttäville ja opintojensa päättämistä juhliville! Nythän on toukokuun viimeinen päivä!

Jumala herätti minut rukoilemaan. Sydämeen sattui, kun ystävä kertoi eilen hoidoistaan. Kuinka paljon onkaan kärsimystä ja kipua tässäkin maassa. Me, joilla on aikaa, voimme muistaa rukouksessa heitä, jotka eivät jaksa iloita keväästä. Muistetaan Isän edessä kärsiviä lähimmäisiämme ja myös niitä, joilla on tänään juhlapäivä. Isä on läsnä meidän kaikkien elämässä, ja Hän kuulee, kun Hänelle puhumme ja laulamme!

"Jumalan kämmenellä ei pelkää lintunen, Jumalan kämmenellä ei pelkää ihminen. Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton. Jumala meitä kutsuu nyt suojaan turvaisaan. Jumala meitä kutsuu ja kantaa voimallaan. Milloinkaan ei hän hylkää, lastensa kanssa hän on. Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton. Virsi 499.

Tänä aamuna, 31.5.2013, rakkaudella Mummi.3 kommenttia:

mummi kirjoitti...

Rakas Tarja V, kiitos, kun tulit lukijoihini! Herran hoitoa Sinulle! Mummi.

sylvi kirjoitti...

Jumalan kämmeneellä on hyvä olla.
Ihanat kukkivat pensaat ja puut.

Hyvää viikonloppua, siunausta.♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, iloitaan uudesta lukijastani. Jumalan kämmenellä on tilaa. "Jumala meitä kutsuu ja kantaa voimallaan!" mummi