maanantai 20. toukokuuta 2013

Hoitava yhteys.


Rakas Lähimmäiseni, nyt saamme kiittää kesästä, sillä helluntai oli kesäinen ja lämmin! Nyt herätessäni puoli kahdeksalta mittarissa komeilee jo 18 astetta, sehän enteilee hellettä! Hyvää ja hedelmällistä kesää Sinulle, rakas ystävä!

Luonto on ottanut lämmön vastaan innolla. Koivuissa on jo isot lehdet. Valkovuokot ja narsissit loistavat valoaan ja koiranputki, joka on vallannut kesäpihani, on noussut jo kymmensenttiseksi. Millä tuo paha juurikas hävitetään? Tiedätkö Sinä? Minä olen toivoton!

Me saimme nauttia helluntaista ja meren läheisyydestä runokurssilla Lepikossa. Runo ja yhteys samanmielisten kanssa hoiti meitä kaikkia. Teemamme oli : "Pienestä suurta." Mummikin teki runon pienestä punaisesta napista. Ei tullut suurta, mutta runo kuitenkin: "Pieni punainen nappi Venlan kukikkaasta mekosta. Se sopi tehtäväänsä hyvin. Neljästä reijästä se oli ommeltu vaaleanpunaisella langalla. Vuosikausia se siinä komeili. Eräänä päivänä se tarttui Venlan sormukseen ja irtosi. Se oli tehtävänsä tehnyt!" Luomisaikaa runolle viisi minuuttia. Kiitos toverit ja kiitos Pia rikkaasta viikonlopusta! Kummitytölle erityiskiitos!

Illalla saimme kuulla Pyhän Hengen puhetta Markuksen suulla. Yhteys hoiti ja Jeesus itse ruokki meidät armolla ja rakkaudella ehtoollispöydässä. Ylistys ja kiitos Kolmiyhteiselle Jumalalle, jolta kaikki hoitava yhteys ja iloa tuovat lahjat tulevat!

Tänä aamuna, 20.5.2013, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos sinullekin ystävyydestä viikonlopun aikana ja sen jälkeenkin! Kiitos myöskin pikavauhtia termospulloon keitetystä matkakahvista! Virkisti kotimatkalla.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, niin ihmeellistä, että olemme saaneet tutustua, eri puolella maataa asuvat runoa harrastavat! Kiitos Sinulle, ystävä hyvästä kyydistä! Mummi