lauantai 29. kesäkuuta 2013

Huomataan lähimpämme.Rakas Lähimmäiseni, Paavali ilmoittaa meille Jumalan tahdon tänä aamuna näin: "Kukaan meistä ei elä itseään varten eikä kukaan kuole itseään varten. Jos elämme,  elämme Herran omina ja jos kuolemme, kuolemme Herran omina. Elämmepä siis tai kuolemme, me kuulumme Herralle." Room.14:7-8. Tämä sana herättää meidät mukavuudenhaluiset, itsekkäät, ihmiset miettimään, mitä tämä oikein tarkoittaa.

Paavali opettaa roomalaiskirjeessä paljon Jumalan tahdosta. Room. 15: 17 hän kehottaa meitä näin: "Hoivatkaa sentähden toinen toistanne, niinkuin Kristuskin on teidät hoivaansa ottanut Jumalan kunniaksi."

Seurakunnassa Jumala hoitaa meitä sanalla ja sakramenteilla. Hän luo yhteyden. Hän kehottaa meitä hoitamaan ja auttamaan toisiamme. Meillä on sisäsyntyinen halu auttaa oman perheemme jäseniä. Kysellään tarvitseeko joku apuamme.

Ainakin yksi Jumalan tahdon mukainen tapa auttaa on rukous. Kuinka hyvä mieli tuleekaan, kun herättyään kantaa rakkaansa ja seurakuntaystävät rukouksessa Isän syliin ja uskoo, että Isä kuulee rukoukset Jeesuksen nimessä ja vastaa niihin.

Rakas Jumala, Sinä olet ottanut meidät Jeesuksen armo hoitoon, yhteyteesi. Sinä sanoot  meille: "Rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi." Room. 1:6. Opeta, rakas Isä, meitä elämään Sinun kunniaksesi, niin kuin Sinä meidän sallisit elävän. Aamen.

Tänä aamuna, 29.6.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: