lauantai 22. kesäkuuta 2013

Jeesus antaa ilon.Rakas Lähimmäiseni, Jeesus antoi ilon ja ystävät antoivat lepopäivän mummille omassa paratiisisään! Pihakeinussa oli kaikki: Rauha, hoitava hiljaisuus, lintujen konsertti, luonto parhaimmillaan ja taivas, sininen ja valkoinen! Sitten pyrähtivät lapset ja pieni koira, yhteinen, elämäntäyteinen, kävelyretki ja yhteiset herkkuhetket! Kiitos, ystävät, että jaoitte juhlan kanssani!

Tänään on Johannes Kastajan päivä. Teksteissä meille kerrotaan serkuksista, joille Jumala teki suuria. Marialle enkeli Gabriel ilmoitti, että Jumala on valinnut hänet Poikansa äidiksi. Elisabethille enkeli Gabriel kertoi, että hän synnyttää vanhalla iällään pojan, jonka nimeksi on annettava Johannes.. Hän on valmistava tietä Jeesukselle, jota Maria odottaa!

Jesaja 40: 1-5: "Lohduttakaa minun kansaani", sanoo teidän Jumalanne. "Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut  Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä." Huutavan ääni kuuluu: "Valmistakaa Herralle tie erämaahan, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme. Kaikki laaksot korotettakoon ja kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoon tasangoiksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi. Herran kunnia ilmestyy: kaikki liha saa sen nähdä, sillä Heran suu on puhunut."


Kiitos, rakas Jumala siitä, että Sinun pelastussuunnitelmasi alkoi näin ihmisläheisesti! Sinä valitsit kaksi naista ja annoit heille suuren tehtävän. Sinä varustit heidät, ja Sinun tahtosi tapahtui täydellisesti. Kiitos, Isä, että lähetit Jeesuksen maailmaan! Kiitos, että Hän elää kanssamme tänäänkin Pyhän Hengen kanssa! Kiitos Jeesus, että annat ilon!

Tänä aamuna, 22.6.2013, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: