torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannusmietteitä.
Huomenna on juhannusaatto! Pilvinen päivä ei estä kukkien loistoa. Viimeiset alppisuusut loistavat vielä, samoin kirkkaanpunaiset pelarkuu ja daalia pihapöydällä. Kaikki odotamme aurinkoista keskikesän juhlaa. Herra siunatkoon meidän juhlapäivämme niin, että pilven takaakin paistaa!

Sanan aika ojentaa meille tänään Psalmista 32, jakeen 8: "Minä opetan sinua", sanoo Herra, "minä opetan sinulle oikean tien."

Kunpa oppisimmekin kysymään Jumalalta rukouksessa, kun olemme tieenhaarassa, tai meillä on valintatilanne. Kun kyselemme ihmisiltä, saamme niin monenlaisia ohjeita, että menemme sekaisin. Herra lupaa opettaa meitä, Hän tietää parhaiten mikä meille on parasta. Jeesus on meille tie, totuus ja elämä. Hän on kanssamme aina, koska Hän asuu sydämessämme. Hän vaikutta meissä tahtomisen ja tekemisen Pyhän Hengen kanssa.  Luotetaan Häneen!

Kiitos, rakas Jeesus, siitä, että siunaat meidän juhannuspäivämme niin, että sydän iloitsee, vaikka sataakin. Sinä siunaat yhteytemme läsnäolollasi! Kiitos, Isä, että Jeesuksen lähetit elämämme tieksi, ja palastit meidät! Herra varjele, ettei vahingot ja tapaturmat pilaa juhannusjuhlaa! Aamen.

tänä aamuna, 20.6.2013, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos sanastasi! Jumala ohjaa kyllä, kun hiljennymme kuuntelemaan Hänen ääntään.

Rukoillaan varjelusta kaikille juhannuksen viettäjille, erityisesti nuorisolle.

Siunausta päiviisi!

sylvi kirjoitti...

Niin kumpa kysyisimme ja kuuntelisimme.

Oikein ihanaa Juhannusta sinulle

mummi kirjoitti...

Runoystävä, monia vahinkoja tapahtui, kuten aina, kun paljon kansaa on liikkeellä. Monet pääsivät onnellisesti perille ja saivat viettää hyvän juhlan. Kiitos Sinulle, Isä!

mummi kirjoitti...

Varmaan monet löysivät juhannuksen todellisen sanoman. Kiitos Kolmiyhteisen Jumalan! Mummi