maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kadonneet löytyvät.

Rakas Lähimmäiseni, oletko kuullut lauseen: "Elämän kallein asia on oppia tuntemaan Jumala ja Hänen tykönsä tulla!"? Minä haluan allekirjoittaa tämän väittämän. Missä olisinkaan tänään, jos Jeesus ei olisi  löytänyt minua, ahdistunutta naista, sieltä linja-autosta ja valaissut minun elämääni Kristus valolla. Mistä etsisin turvaa, jos Jeesus ei olisi johdattanut minua armollisen Jumalan lapseksi. Sitä en edes uskalla ajatella. Kun Jeesus tuli, Hän muutti kaiken!

Eilisen sunnuntain tekstissä Jeesus etsii ahdistuneita, elämässään umpikujaan ajautuneita, ihmisiä ja haluaa antaa heille tulevaisuuden ja toivon. Hän kertoo sen vertauksin. Luukas 15:1-10. Me saimme kuulla Markus Pöyryn hyvän saarnan tästä aiheesta. Minulle tuli tarve maalata uusi taulu Jeesuksesta, joka raahaa selässään  50-kiloista kadonnutta lammasta. Edellisessä taulussani on pieni, kaunis, karitsa hänen toisessa kainalossaan. Jeesus todella joutuu näkemään vaivaa meidän pelastamiseksemme. Hän antaa kaikkensa! Jumala on lähettänyt Poikansa maailmaan pelastamaan meidät iankaikkiseen elämään. Pelastumisemme on elämämme kallein asia!

Kiitos Jeesus, että tänäänkin etsit ahdistuneita, elämänsä kadottaneita, ihmisiä Jumalan lapsiksi. Sinä peset pois synnin maahanvuotaneella verelläsi ja johdatat vapauttamasi ihmisen Isän syliin lepäämään. Tästä pelastustyöstäsi kiitän Sinua Jeesus, rakas Vapahtajani, niin kauan kuin elän! Aamen.

Tänä aamuna, 17.6.2013, rakkaudella Mummi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos
taas, että muistutit. Jeesus tekee kaikkensa,että löytää minunkin nuoreni, pois sieltä maailman piikkipensaista. Jeesus siunatkoon sinua ja kiitos kirjoituksistasi joista saa aina jotain pientä nakerrettavaa omaankin elämään.
Kaunista ja rauhallista juhannusta. t. uskova äiti

Kirsti kirjoitti...

Hyvä maalauksen aihe, niin totta. Ei se ole aina pieni karitsa, jota Jeesus kantaa!
Kiitos kirjoituksestasi.
Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakas uskova äiti, luota Jeesukseen. Jeesus löytää kadonneen. Rukousten lapsi ei joudu hukkaan! Voimia ja luottamusta Sinulle! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, tekisi mieli maalata iso lammas Jeesuksen selkään. Se voisi olla naivistinen työ, osaisikohan sen tehdä? Siunausta Sinulle! Mummi

mummi kirjoitti...

Kaikille rakkaille lukijoilleni Herran siunamaa Juhannusjuhlaa! Mummi