perjantai 7. kesäkuuta 2013

Missä Sinun aarteesi on?


Rakas Lähimmäiseni. Herään kello kolme. ulko-ovella kummitytön ja naapurin tuomat pelargooniat loistavat väreissä. Muuten on harmaata, sateen odotusta kesäinen aamu täynnä. Syreenit tuoksuvat ja alppiruusut ovat avanneet runsaat kukintonsa. Mikä Isän ilotulitus!

Tämän päivän Sana: Rikkaan oli täältä lähdettävä yhtä alastomana kuin hän oli äitinsä kohdusta tullut, eikä hän voinut viedä mukanaan mitään siitä, minkä hän oli vaivaa nähden koonnut. Saarn. 5:14. Vuorisaarnassaan Jeesus varoittaa meitä näin: Matt.6: 19-21 ja 24. "Älkää kootko  itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään, eivätkä varasta. Sillä missä aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi....Ei kukaan voi palvella kahta herraa, sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Emme voi palvella Jumalaa ja mammonaa."

Meille on annettu tämä yksi elämä. Jeesuksen tehtävä on pelastaa meidät ihmiset Jumalan lapsiksi. Hän on antanut henkensä meidän edestämme Golgatan ristillä ja Hän on noussut kuolleista, että me saisimme elää Isän lapsina täällä ja päästä Isän luo taivaaseen täältä lähdettyämme. Etsitään ensin Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan, niin me saamme kaiken muun siinä ohessa, kehottaa Mummi tänä aamuna!

Jeesus, herätä vielä nukkuvat ihmiset lukemaan Raamattua, että he löytäisivät sen aarteen mikä Sinussa, Jeesus, on: "On meillä aarre varraton, se kallimpi on kultaa. Ja kivet kalleimmatkin on sen rinnalla vain multaa. Näin suuren lahjan taivaasta, me saimme omaksemme, sanansa Herra Jumala, kun antoi aarteeksemme." Virsi 183:1.

Tänä aamuna, 7.6.2013, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Asiaa taas tänä aamuna! Kiitos siitä! On aiheellista rukoilla monien puolesta. Jeesus lupasi kuulla kaikki pienimmätkin huokaukset.

Siunausta päivääsi!

Anonyymi kirjoitti...

Elämä on lahja meille ja suuri kiitos aihe seurakunnille ja saada olla siuanttu ja puhdas omatunto Jeesuksen verellä pesty ja kun PYhä Henki kirkastaa meille Kristusta ja sanan tulee juhlan tunto ja alkaa laulattamaan ja olemaan ihanassa tunnelmassa ,kiitos ja siunausta,keijo

mummi kirjoitti...

Kiitos ystävät, kun muistatte ajatuksillanne Mummia.Runoystävä, jatketaan rukouksia! Keijo, Sinulle on ylistysmieli, kiitetään siitä, että Herra antaa ilon! Mummi

mummi kirjoitti...

Huomaatteko, että mummi on kehottaja!