tiistai 4. kesäkuuta 2013

Jeesus, meidän Vapahtajamme.
Rakas Lähimmäiseni, ulko-ovella vastassani on raikas, sateenjälkeinen tunnelma. Mikä ilo, pitkän hellejakson jälkeen. Helle on uuvuttava ainakin minulle. Tänään voimat palautuvat, kun jaksaa lähteä kävelylle. Kiitos Isä!

Viime sunnuntain aihe "katoavat ja katoamattomat aartteet", antoi paljon ajattelemisen aihetta. Markus Pöyry avasi uusia näkökulmia saarnassaan rikkaan miehen ja Lasaruksen tekstistä. Minulle jäi parhaaksi evääksi Jeesuksen työ meidän elämäksemme. Jeesus ruokkii meitä elävällä Sanalla, Hän antaa ruumiinsa ja verensä voimaksemme ehtoollisella ja Hän huolehtii siitä, että me, köyhät ja rikkaat, jotka panemme toivomme Häneen, pääsemme Isän luokse taivaaseen: "Köyhä kuoli ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan."

Pelastus on Jeesuksen työ! Hän sanoi ristillä: "Se on täytetty." Hän on meidän Pelastajamme, Isän lähettämä Vapahtaja, jokaiselle,joka uskoo Häneen. "Jos me olemme uskottomat, Hän pitää meistä kiinni, omaa olemustaan Hän ei voi kieltää", sanoi Kalevi Lehtinen Vaasassa käydessään.

Kiitos, Isä, Jeesuksen armotyöstä ja siitä, että saamme elää Sinun lapsinasi nyt aina ja iankaikkisesti! Aamen.

Tänä aamuna, 4.6.2013, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Meillä oli pyhän aiheena Kasteeni.
Kuuntelin Parpalan saarnan netistä ja hän puhui juuri lasruksesta ja rikkaasta miehestä.

Niin Taivaan Isälle kiitos!
Siunausta päiviisi.

mummi kirjoitti...

Kiitos, Ystävä, Siunausta Sinunkin päiviisi. Nyt iloitsen, kun ei ole hellettä! Mummi