lauantai 10. elokuuta 2013

Itsensä tutkiminen.

Rakas Lähimmäiseni, ole siunattu tänään Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jeesus haluaa meidät kaikki armoihinsa. Hän tietää, että me emme kestä Jumalan katsetta ilman Hänen pelastavan verensä suojaa!

Huomisen lepopäivän aihe on itsensä tutkiminen. Markus-pappi sanoi, että tehdään se Jeesuksen kanssa, armosta käsin. Uskon, että se on viisautta. Jos alamme yksin tutkia itseämme, voimme pudota jo kauan sitten anteeksiannettuihin synteihin, eikä se anna meille iloa ja toivoa tänä päivänä. Me tiedämme, että Jumala tietää tilamme. Me tiedämme, että Jeesus vapauttaa meidät kaikesta väärästä. Käydään kaikkinemme Jeesuksen katseen alle. Jeesuksen armo voitelee meidät työhön, jonka Isä meille kunakin päivänä osoittaa. Saamme lähteä siihen työhön iloiten ja vapain sydämin. Huomenna saamme käydä ehtoollispöytään ja ottaa vastaan Jeesuksen Kristuksen täyden siunauksen. Saamme kiittää Kolmiyhteistä Jumalaa Hänen iankaikkisesta lahjastaan! Iloitaan Jumalan jatkuvasta läsnäolosta elämässämme!

Kiitos Isä, että Sinä lähetit Jeesuksen maailmaan pelastamaan meidät kuolemasta Golgatan ristillä. Kiitos, että otit meidät rakkaiksi lapsiksesi Jeesuksen työn tähden. Kiitos, että meille horjuville lapsillesi riittää Jeesukselta armoa armon päälle! Ole ylistetty, Jeesus, Vapahtajamme!

Tänä aamuna, 10.8.2013, rakkaudella Mummi.

7 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Amen.
Siunausta syksyysi.

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos tekstistäsi! Aiheellista on välillä tutkia itseään.
Minäkin tein sitä vähän, kun sivustoni firmalta ilmoitettiin, että en ole edes käynyt siellä puoleen vuoteen ja vaarana on sivuston sulkeminen. Niinpä olen kirjoittanut muutamia juttuja blogiini. Ne löytyvät osoitteesta:

www.pirjonkori.jimdo.com

Tervemenoa sivustolle!

mummi kirjoitti...

Riitos rakas Tinttarus siunauksen toivotuksista. Sinulle toivon myös runsasta Herran läsnäoloa ja siunausta! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, kävin sivullasi, mutta en nähnyt kirjoituksiasi. Kuinka sinne pääsee? Mummi

Runoystävä kirjoitti...

Siellä minun sivuillani on monta sivua. Ylärivillä lukee yhdessä kohdassa "Blogi". Sitä klikkaamalla pääset lukemaan niitä blogeja. Siellä on myös joitakin muita juttuja. Eli siitä yläreunasta löytyy valikko.
Muuten, ystäväni on aloittanut myös blogin kirjoittamisen "Arjen pieniä iloja". Hän käyttää myös tätä samaa Blogger-systeemiä kuin sinäkin. Hän tietää tietokoneista paljon eikä pidä tarpeellisen noita salasanoja kommenttien kirjoittamisessa. Luotan hänen asiantuntemukseensa. Ehkä sinullekaan ei olisi vaarallista poistaa noita salasanoja. Mietitään ja rukoillaankin.

Runoystävä kirjoitti...

Ni niin, nythän tämä kommentoiminen on helppoa, kun ei tarvitse tihrustella kummallisia kirjaimia eikä yrittää todistaa, etten ole robotti.

Hyvää yötä, Jeesus myötä!

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Runoystävä, kun jaat viisautta! Kiitos, kun opetit järkeistämään blokisivuni! Jospa muutkon niin tekisivät, että minäkin voisin katsella toisten sivuja. Mummille on ylläättävän vaikeaa todistaa, ettei ole robotti! Mummi