perjantai 16. elokuuta 2013

Mummin kiitoskirja?

Rakas Lähimmäiseni, miltä Sinusta kuulostaisi Mummin kiitoskirja? Heräsin aamuyöstä tähän ajatukseen, mutta olin silloin liian väsynyt sitä ajattelemaan. Joku ystävä on sanonut, että minulla on kehottamisen armolahja. Toinen ystävä huomautti joskus, että aina erotessamme sanon hänelle: "Kiitetään!" Kiitos nousee sydämestä, kun on saanut elää Isän lapsena neljäkymmentä vuotta! Minulla on ollut lapsenusko! Ilosanoma Jeesuksesta on riittänyt minulle! Joka aamu olen uskonut itseni, rakkaani ja kaikkeni Isän haltuun. Armon osallisuus on antanut rauhan ja ilon sydämeen. Ihmeellinen Isän lahja!

Jaksaisinkohan koota näistä blogikirjoituksistani Mummin kiitoskirjan? Haluaisitko rukoilla tämän asian puolesta. Viime vuonna joku ehdotti Sanaa joka päivälle, mutta siihen minulla ei ollut voimia.

"Kiitä Herraa minun sieluni ja kaikki mitä minussa on hänen pyhää nimeänsä. Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhoita mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, hän joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi, joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta ja kruunaa sinut armolla ja laupeudella, joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan. Herra tekee vanhurskauden ja hankkii oikeuden kaikille sorretuille. Hän on tehnyt Moosekselle tunnetuksi tiensä, Israelin lapsille suuret tekonsa. Laupias ja armahtavainen on Herra, pitkämielinen ja suuri armossa." Ps. 103: 1-8.

Kiitos, Pyhä Jumala, että otit meidät armoihisi Jeesuksen työn tähden!

Tänä aamuna, 16.8.2013, rakkaudella Mummi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn kiitokseen, Kiitos Jeesus.

pau kirjoitti...

Siitähän tulee sana joka päivälle, kun kokoat tekstisi kirjaksi :)
Siunaus seuratkoon ajatuksiasi!

mummi kirjoitti...

Kiitos rakas Anonyymi, rukoillaan yhdessä! Mummi

mummi kirjoitti...

Ei se käy helposti niinkuin pitäisi, rakas Paula! Olisihan niitä tekstejä, mutta ei mummi osaa! Mummi

Heeka kirjoitti...

Mummi rakas

Sinulla on jo valmiina päivähartauskirja näissä kirjoituksissasi. Ei muuta kuin pyydät jotakuta kokoamaan ne, esim. poikasi.

rakkaudella Hellevi

mummi kirjoitti...

Rakas Heeka, kiitos rohkkaisustasi! Paljon on työtä, jos vuoden kulkua seuraten edetään. En jaksanut alkaa asialle, sen koin jo viime vuonna. Pojillamme ovat omat työnsä, tosi vaativat kaikilla. Antaa olla näin! Mummi

mummi kirjoitti...

Tietääkö joku, kuinka pian blogi poistetaan, jos siihen ei enää kirjoita? kysyy Mummi