tiistai 27. elokuuta 2013

Sukua tapaamassa.


Rakas Lähimmäiseni, Jeesuksen armoa ja rauhaa rukoilen Sinulle tänään ja tuon terveisiä Keski-Suomesta! Sain olla siellä serkkujeni vieraana ja sain iloita siitä sukurakkaudesta, joka välillämme vallitsee. Olemme isän sisarusten ainoat elossaolevat lapset. On ilo, kun saamme elää vielä tällä 2000-luvulla ja elää omien lasten, lastenlasten ja lastenlastenlasten lähellä ja nähdä elämän jatkuvan heissä. On paljon ajatuksia, paljon muistoja ja on paljon rukousaiheita. On luottamus, että Isä pitää huolen heistä, niinkuin on pitänyt huolen kaikista sukupolvista tähänkin asti. Oli ilo tavata Teitä, Irma ja Kerttu! Kiitos kaikesta hyvästä, rakkaat serkut!

Nuorempaa sukua sain tavata syntymäkodissani Rusilassa. Kiitos rakkaudestanne Mervi ja Pekka! Oli ilo nähdä kiertoajelulla kotiseudun maisemia ja ottaa valokuvia muistoksi hyvältä matkalta. Oli ilo kuulla, kuinka te maaseudun ihmiset yhteistyöllä, toinen toisianne auttaen, selviätte kaikista koettelemuksista. Suokoon Herra suotuisat ilmat syksyn töihin ja antakoon komian karjanne kasvaa hyvässä hoidossanne!

Leena, rakas luokkatoverini, sain halata Sinua! Paljon muistoja tulvahti mieleen! Isän hyvää huolenpitoa Sinulle ja miehellesi kauniissa kodissanne! Kiitos, Aune-ystävälle! Herra hoitakoon jalkasi terveeksi!

Tänä aamuna, 27.8.2013, kiitollisuudella Mummi.


4 kommenttia:

pau kirjoitti...

Suku on tärkeä, on hyvä tavata sukulaisia niin näkee, mistä on kotoisin!
Siunausta, Mummi ja mummin suku <3

Unknown kirjoitti...

Oikein mukava oli kotiseutukierros kanssasi. Sää suosi ja saimme hyviä kuvia.

mummi kirjoitti...

Paula rakas, on ilo, että on ystäviä, mutta on rikkaus, että on sukulaisia! Se on sisäänkirjoitettu tieto, että olemme yhtä. Mietitään sitä! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Mervi, olen onnellinen Teistä! Kiitos kaikesta. Jos jaksatte, tulkaa luppoaikana mummia katsomaan. Voimia syksyyn! Mummi