tiistai 6. elokuuta 2013

Syksyn lahjoja Isältä.


Rakas Lähimmäiseni, haluan ilahduttaa Sinua vattukuvalla! Ihan vattujen takia tämän aamun blogin viritän. Olen valvonut jo kauan ja lähtö kaupungille on mielessä.

Tässä yhden illan saalis! Poimin marjat vasta sitten, kun varjo laskeutuu maisemaan. Ilo näitä on napostella sitten pimeinä talvi-iltoina! Mustikoita olen ostanut 30 litraa siinä toivossa, että silmät virkistyvät niistä, eikä kaihi kasvaisi. Mansikoita on myös säilössä, joten vitamiineissa ja flavonoideissa riittää! Toivottavasti flunssa pysyy loitolla. Olethan Sinäkin säilönyt? Iloitaan yhdessä luonnon antimista!

Rakas Jumala, kiitos marjoista ja hedelmistä! Kiitos siitä, että ne tervehdyttävät meitä luonnollisella tavalla. Pidä Sinä, Isä rakas, meistä kaikista huolta, että Sinun terveinä lapsinasi pysymme! Aamen.

Tänä aamuna, 6.8.2013, rakkaudella Mummi.
3 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Marjat on kyllä ihania, varsinkin talvella. Minä olen laiskuuttani kehittänyt vattujen pakastamiseen systeemin: Kerään vatut suoraan pieniin Mini-grip-pusseihin. Sisällä laitan joka pussiin teelusikallisen sokeria. Näin teen siksi, että vattujen puhdistaminen poimimisen jälkeen on minusta tosi työlästä ja hidasta. Ehkä tuossa aikaa kuluu poimiessa vähän enemmän. Kuitenkin minusta on kivaa, kun marjat on kerralla lähes pakastusvalmiita.

sylvi kirjoitti...

Paljon ollaan tääläkin säilöön kerätty.
Niitä kun Taivaan Isä laittaa meille metsiin tarjolle.

aurinkoisia päiviä sinulle♥

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystävät, Runoystävä ja Sylvi, on suuri ilo, että me kaikki saamme olla hamstereita näin syksyllä. Talvella puhtaat marjat maistuvat ja antavat ravintolisää! Yhteinen ilo! Mummi