maanantai 16. syyskuuta 2013

Ilo yhteisestä rukouksesta!


Rakas Lähimmäiseni, herätessäni tänään rukoilin eduskunnan puolesta, että kansanedustajat ymmärtäisivät, että yhteistyö on voimaa! Kun avasin TV 7:n siellä oli eduskuntatalolla lähetystö antamassa viestiä Päivi Räsäselle, että kristikansa on sitoutuu rukoilemaan eduskunnan ja Suomen puolesta. Ilo yhteisestä rukouksesta! Kiitos Isä, että Sinä voit vaikuttaa lähentymistä ja yhteistyöhalua hallituksen ja opposition välille! Paavali kehoittaa meitä: "Olkaa rukouksessa kestävät!"

Meillä kaikilla on paljon rukousaiheita. Kärsiviä on lähellä ja kaukana. Masentuneita, syrjäytyneitä, työttömiä ja toivottomia lähimmäisiämme me voimme auttaa rukouksin, sillä Jumala voi! Hänellä on luovuuden avaimet, Hänellä on voima auttaa jokaista, joka Häntä avuksi huutaa! Rukoillaan, että kaikki ahdistuneet etsivät ensin Jumalaa, ja alkavat kertoa rukouksessa tarpeensa Hänelle. Jumala kuulee ja vastaa ajallaan!

"Anna, Herra, kansallemme oikeudentuntoa, alttiutta voidaksemme toisiamme palvella. Kitke meistä kateus, kylvä totuus rakkaus. Poista neuvotteluistamme epäilys ja itsekkyys. Silloin johtaa tahtoamme luottamus ja ystävyys. Silmät, sydän aukaise maailmamme hädälle. Vyötä lahjomattomuuteen tehtäviinsä valitut, ohjaa laajakatseisuuteen johtajiksi kutsutut, vastuutansa kantamaan, heikoimpia puoltamaan. Jeesus rauhanruhtinaamme, poista mielten sokeus! Sinulta me kutsun saamme, meitä vaatii rakkaus laupeutta jakamaan, rauhaa kohti kasvamaan." Virsi 522.

Tänä aamuna, 16.9.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: