sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mitä on Kristuksen vapaus?

 
Rakas Lähimmäiseni, nukuin taas siinä lämpimässä peitossani kahdeksaan. Kiitän Sinua,Isä! Jos Sinua, lukijani ei nukuttanut, vaihda lämpimämpi peitto, kehoittaa kaiken kokenut mummi. Rukoilen Sinullekin kauniita unia ennenkuin nukahdan.

Olen auttamattomasti elänyt päivää jäljessä! Yölla mietin mitä on Kristuksen vapaus. En tajunnut, että nyt onkin lepopäivä, enkelien päivä. Annattehan mummille anteeksi! Mietitään kuitenkin mitä on Kristuksen vapaus. Mitä pitää sisällään sana:  "Vapauteen Kristus meidät vapautti. Pysykää siis lujina, älkääkä alistuko uudelleen orjuuden ikeeseen. Gal.5:1.

Mitä on Kristuksen vapaus? Mietipä kanssani. Se on vapautta synnin orjuudesta. Se on sisäistä vapautumista. Se on sydämen ja elämisen keveyttä. Se on iloa ja rauhaa Pyhässä Hengessä. Sen saa aikaan Jeesuksen veren voima,  kun Hän antaa syntimme anteeksi ja saamme Isän lapseuden!

Kristuksen vapaus on vapautta sanoa ei toisen ihmisen tai kiusaajan houkutuksiin. Kristuksen vapaus on tehdä työnsä aina, niinkuin tekisi sen Herralle. Kristuksen vapaus antaa aikaa huomata lähimmäisen hädän ja auttaa häntä hädässä. Kristuksen vapaus tuo yhteyden seurakuntaan. Kristityn vapaus on vapautta olla oma itsensä missä kulkeekin.

Rakas Jumala, kiitos, että Sinä lähetit Jeesuksen maailmaan lunastamaan meidät Sinun lapsiksesi ja Sinun rakkautesi vapauteen. Kiitos, että johdatat ja vahvistat meitä Pyhän Hengen kanssa. Kiitos, että tänäänkin Jeesus antaa syntimme anteeksi ja löytää Sinulle uusia lapsia. Kiitos, rakas,Isä! Aamen.

Tänä aamuna, 29.9.2013, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Maire Laasanen kirjoitti...

Tosi hyvä tämä:Kristuksen vapaus on vapautta sanoa myös EI. Usein menemme ystävällisyyttämme mukaan sellaiseen, mihin ei pitäisi mennä.

mummi kirjoitti...

Kiitos, Maire,rakas! Jeesus olkoon aina matkassamme ja antakoon voiman valita oikein. Mummi