sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Jeesus antaa elämän.

Rakas Lähimmäiseni, rukoilen, että kaikki saamme elää Jeesuksen seurassa tänä lepopäivänä, sillä Jeesus antaa elämän!

Luuk. 7.11-16 kertoo, kuinka Jeesus herättää kuolleista leskiäidin ainoan pojan Nainin kaupungissa. Kun poika nousi istumaan ja alkoi puhua, ympärillä olevat pelästyivät. He ylistivät Jumalaa ja sanoivat: "Meidän keskuuteemme on ilmaantunut suuri profeetta. Jumala on tullut kansansa avuksi."

Jumala on tullut meidänkin avuksemme.
Tänäänkin Jeesus antaa meille elämän pyhässä ehtoollisessa. Me saamme tunnustaa syntimme esimerkiksi näillä sanoilla: "Oi, sinä kaikkein armollisin, ristiinnaulittu Herra Jeesus Kristus. Armahda minua, vaivaista syntistä, ja patsahda puoleeni laupeutesi silmillä, niin kuin sinä katsoit Pietariin, kun hän oli sinut kieltänyt, ja niinkuin sinä katsoit syntiseen naiseen fariseuksen huoneessa ja ryöväriin ristin puussa. Ja anna minulla pyhä armosi, että minä niinkuin Pietari itkisin syntejäni, niinkuin syntinen nainen sinua sydämestäni rakastaisin ja ryövärin kanssa saisin katsella pyhiä kasvojasi taivaissa iankaikkisesti. Aamen.

Jeesus on tullut maailmaan pelastamaan meidät synteihimme kuolevat ihmiset. Kun me tunnustamme syntimme, Jeesus katsoo meitä rakkautensa silmillä, Hän puhdistaa sydämemme maahan vuotaneella verellään ja tulee elämäämme Pyhän Hengen kanssa antaen meille Isän lapseuden. Jeesus antaa todellisen elämän jo täällä ja iankaikkisen elämän Isän luona taivaassa.

Ehtoollisessa kohtaamme tänään Jeesuksen. Hän antaa ruumiinsa ja verensä. Saamme syntimme anteeksi ja valkeat vaatteet. Kiitos Jeesus, Rakas Vapahtajamme!

Tänä aamuna, 15.9.2013, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: