tiistai 17. syyskuuta 2013

Toistemme eestä rukoilemme.


Rakas Lähimmäiseni, Isä koskettakoon Sinun kipuasi Pyhän Hengen kanssa! Ilo rukousvastauksesta kehottaa minua tänään tähän toivotukseen. Ystävä, jonka tapasin kovissa kivuissa ja hädässä, sai avun, kun yhdessä rukoilimme. Isä kuuli! Pyhä Henki otti kivun pois. Jeesuksen kosketuksen tuoma rauha rauhoitti mielen ja verenpaineen. Näin uskon Kolmiyhteisen Jumalan toimineen, kun omenat kerättyämme tapasimme kiittävän ja ylistävän ystävän. Kipu ei ole tullut ja verenpaine on ollut normaali, iloitsi syystöitään tekevä ystäväni hänet tavatessani. Ilo sydämessä kiitimme yhdessä Jumalaa!

"Anokaa, niin teille annetaan, etsikää, niin te löydätte, kolkuttakaa, niin teille avataan. Kehottaa meitä Matteus luvussa 7 ja jakeessa 7. Jeesus ilmoittaa meille nimensä voiman Joh. 16:24: " Tähän asti te ette ole anoneet mitään minun nimessäni, anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen." Jeesuksen antama ilo on todella täydellinen  kiitosrukouksessa. Se tuo täyden luottamuksen Isän läsnäoloon ja voimaan!

Rakas Jumala, tuomme tänään eteesi Arkipäivän rukoushetkessä Vaasan Kirkossa monien ystävien huokaukset ja rukoilemme yhteisten asioiden puolesta. Kiitos, että Sinä kuulet ja vastaat! Isä yhdistä meidät rukoilijat Pyhän Hengen kanssa. Aamen

"Toistemme eestä rukoilemme siks´ kunnes kohdataan. Voimaa mä pyydän, sä pyydät myös siks´ kunnes kohdataan. Ja Herremme kyllä sen myös pitää yllä ken armahtaen käy luo syntisen. Toistemme eestä rukoilemme siks´ kunnes kohdataan. Huominen täynnä toivoa on kun jälleen kohdataan. Uskoen kaiken kestää sä voit siks´kunnes kohdataan. Ei tietänsä arvaa vaan yksi on varmaa: nyt tää toivomme on yhdistäjämme. Toistemme eestä rukoilemme siks´kunnes kohdataan."

Tänä aamuna, 17.9.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: