tiistai 3. syyskuuta 2013

Turva Jumalassa.

Rakas Lähimmäiseni, rukoilen, että Sinä saat elää päiväsi levosta käsin Isän kämmenellä! Mehän tiedämme, että Isä huolehtii elimistöstämme ja auttaa sisäisesti, että selviämme "hyökkäyksiltä". Kun saamme bakteerin elimistäöömme, valkosolut alkavat lisääntyä ja estää tulehdusta. Äsken kuulin, että kehitetään monia laitteita, joiden avulla ihminen voi seurata vointiaan jatkuvasti. Tällä yritetään vähentää terveyskeskuskäyntejä!

Toivottavasti toive toteutuu. Minä ainakin olen sellainen ihminen, että mitä enemmän seuraan vointiani, sitä enemmän pelkään. Muistan ne verenpaineenmittaukset lapsia odottaessani. Huh, sitä pelkoa! Elämä on opettanut, että kun elää päivänsä intensiivisesti tässä ja nyt, ei tarvitse tarkkailla vointiaan. Kyllä häiriöt sitten huomaa, kun ne tulevat. Ja Isä on läsnä silloinkin! Toivottavasti laitteet auttavat monia, joille ne sopivat!

Me, jotka uskomme Jumalan voimaan, elämme päivämme Jumalan kämmenellä luottaen, että Herra pitää meistä huolen! Laulatko kanssani tutun virren 499?

"Jumalan kämmenellä ei pelkää lintunen, Jumalan kämmenellä ei pelkää ihminen. Kaikille tilaa riittää. kaikille paikkoja on. Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton. Jumala meitä kutsuu nyt suojaan turvaisaan. Jumala meitä kutsuu ja kantaa voimallaan. Milloinkaan ei hän hylkää, lastensa kanssa hän on. Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton."

Tänä aamuna, 3.9.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: