keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Jumalan suunnitelmassa.

Rakas Lähimmäiseni, muistatko Sinä, että me elämme Jumalan suunnitelmassa! Isän lapsi kulkee Pyhän Hengen johdatuksessa. Me saamme olla turvallisella mielellä, sillä: "Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen." Room.8:28. Näin alkaa Juha Vähäsarjan sana tälle päivälle kirjassa "Jumalan kämmenellä.

Hän jatkaa: "Jumala on kutsunut meidät omikseen oman suunnitelmansa mukaisesti. Mikä autuas totuus. Me emme siis valinneet Jeesusta tai päättäneet tiukan harkintamme jälkeen suostua seuraamaan kuningastamme, vaan hän oli jo ennen aikojen alkua suunnitellut ja päättänyt, että meidät tultaisiin kutsumaan hänen omikseen. Tämän tiedon varassa on hyvä levätä. Kaikki on hänen käsissään.

Ja kun me uskomme Jumalan kutsuneen meidät oman ajatuksensa mukaisesti, me voimme myös aavistaa, että elämämme tulee kulkemaan hänen suunnitelmansa mukaisesti. Ne ovet suljetaan, joista ei pidä kulkea ja ne ovet aukeavat, joista on mentävä. Kaikki se, mikä meitä avatuista ovista tulee vastaan, koituu lopulta parhaaksemme. Myös ne pimeät hetket ja surulliset tapahtumat, joiden tuloa emme olisi koskaan toivoneet. Älkäämme peljätkö, jokainen kulkemamme tie on on reititetty juuri meitä varten. Sattumia ei tällä matkalla ole."

Me saamme sanoa: Aamen, ja kiittää Isää tämän päivän huolenpidosta ja johdatuksesta!

Tänä syysaamuna, 25.9.2013, rakkaudella Mummi.Ei kommentteja: