sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kutsu Jumalan valtakuntaan.

Rakas Lähimmäiseni, Herra kanssasi tänä lepopäivänä, jonka aihe on kiitollisuus. Sanan ajasta sanon Sinulle raamatunkohdat: Ps. 65: 2-6,9 tai Ps.136:1-9, 25-26; jes,38:16-20; Ef. 5:25-20 ja Luuk.17: 11-19.

Luin nuo kaikki tekstit joskus aamyöllä. Luin Luukasta vielä vähän eteenpäin ja se kuului näin: "Ja kun fariseukset kysyivät häneltä, milloin Jumalan valtakunta oli tuleva, vastasi hän heille ja sanoi: "Ei Jumalan valtakunta tule nähtävällä tavalla, eikä voida sanoa: "Katso, täällä se on, tahi: Tuolla; sillä katso, Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä".

Nyt muistelen Sinulle, mitä tuo kaikki lukemani nostaa mieleeni: Jeesus kohtasi kymmenen pitalista miestä. Hän sanoi näille hyvin sairaille miehille: "Menkää näyttämään itseänne papeille". Mennessään sinne he puhdistuivat kaikki pitalista. Mutta vain yksi heistä palasi Jeesuksen luo kiittäen parantumisestaan. Jeesus sanoi hänelle: "Sinun uskosi on sinut pelastanut! Mutta missä ovat muut yhdeksän parantunutta?

Ne muut yhdeksän jäivät vaille Jeesuksen todellista lahjaa! Vain tämä yksi sai syntinsä anteeksi ja lähti uutena ihmisenä elämään elämäänsä Jeesuksen seurassa. Hän sai tietää, että Jumalan armo pysyy iankaikkisesti! Hän sai kaikki syntinsä anteeksi Jeesukselta ja hän sai levon. Hän sai tuntea Jumalan rakkauden ja armon sydämessään, johon tuli sisäinen rauha ja ilo. Hän alkoi ylistää Jumalaa, ja kiittää Jumalan jokapäiväisestä läsnäolosta ja johdatuksesta. Jeesus oli parantanut hänet! Jeesus antoi hänelle kiitollisuuden ja ilon! Koko hänen perhekuntansa tuli tuntemaan, että Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Se vaikuttaa sisällisesti meissä Jeesuksen armahtamissa ihmisissä.

Kiitos, rakas Jumala, että Sinä kutsut tänäänkin meitä valtakuntaasi Jeesuksen pelastustyön tähden! Aamen.

Tänä aamuna, 1.9.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mummi miten kauniisti kirjoitat. Taivaan Isä on antanut sinulle kirjoittamisen lahjan. Kiitos että jaat sen kanssamme. Rukoilen sinulle terveyttä ja voimia jatkaaksesi tätä blogia vielä pitkään. Siunausta mummi. Herra olkoon kanssamme.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Anonyymi kannustuksesta. iloitsen itsekin suuresti siitä, että Herra antaa minulle sanat. Kun tulen tämän koneen ääreen, minulla ei ole mitään. Rukouksen jälkeen sanat tulevat itsestään. Kiitos Isälle, joka pitää minusta huolen! Mummi