maanantai 7. maaliskuuta 2011

Hiljentymisen siunaus

Hyvä Jumala halusi minut Raamatun ääreen, rukoukseen ja omalle paikalleni kotiin. Hän tiesi, että kiireissäni olin etääntynyt viinipuusta. Oksa kärsi ravinnon puutteesta. Monien rientojen jälkeen oli uutta olla aloillaan. Pelkäsin kotiäitivuosieni alennustilan jatkuvan, mutta Jumala hoiti sanansa kautta. Rukous muuttui levolliseksi luottamukseksi. Sai levätä Jeesuksessa, sai olla Herran hoidossa. Tämä rauha vaikutti ilmapiiriin kodissamme.

Sain nähdä Jumalan ihmeellistä työtä. Hän kutsui poikiamme yhteyteensä, vaikka en ollut puhunut heille kotona uskonasioista. Sydämeni iloitsi tästä Jumalan työstä. Seurakunnassa rukousystävät tulivat entistä tärkeämmiksi. Näimme, että Jumala kutsui joukkoomme uusia ihmisiä. Oli herätyksen tuntua ilmassa. Yhdessä tutkimme Raamattua ja löysimme yhä uusia lupauksia, joita rakastava Jumala on meille Sanassa luvannut. Ihmettelimme Jumalan läsnäoloa ja voimaa, kun saimme rukousvastauksia.

Seurakuntayhteys on tärkeä uskovalle. Sanotaan, että yksinäinen puu ei pala. Yksinäisen uskovan liekki sammuu, jos hän ei käy jumalanpalveluksissa, ehtoollisella ja sanankuulossa. Pyhä Henki hoitaa meitä seurakunnassa. Esirukoukset hoitavat. Sairaat paranevat ja Jeesus armahtaa erehtyneen.

Rakas Jumala, kiitos siitä, että Sinä ohjaat meitä yksilöllisesti. Kiitos siitä, että korjaat virheemme ja eheytät ylirasittuneen äidin kasvojesi edessä rukouksessa. Auta meitä pysymään lähellä Sinua Jeesus ja opeta kuulemaan Pyhän Hengen ääntä. Aamen.

Tänä aamuna, 7.3.2011, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Kiitos kirjoituksestasi mummi!:)

Blogini osoite onkin sama kuin aikaisemmin.Tuu joskus kanssa vierailulle.Se merkitsisi mulle paljon.Nyt on tuntunut kurjalta kun ollaan kirjoiteltu pahasti meistä netissä.Siunausta ja jaksamista elämääsi!

http://blue-jani.blogspot.com/

sylvi kirjoitti...

Jumala kuulee rukoukset ja etsii lampaansa.
Puhut ihan asia, kyllä seurakunta yhteys on tärkeää.
Eilen lähtimme taas "Evankeliumin ääni" ohjelman radiossa.
Lauloimme kirkossa.
Minun blogiini pääset kun painat tästä>
http://sylvi-elmluonnossa.blogspot.com/

Hyvää ja rauhallista iltaa!

mummi kirjoitti...

Jani rakas, en päässyt blogiisi, vaikka kokeilin kolme kertaaa. Tuli blue and white.ym. En osaa tätä konetta. Kiva, kun kommentoit, kirjoita minulle joskus sähköpostiin Kataiina tietää osoitteeni. Muistan teitä rukouksissani. Olkaa siunatut! Mummi

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, pääsin hyvin blögiisi ja sain kommentinkin läpi. Sinun laulujasi en osannut kuunnella, kokeilin jo eilen. Hienoa, että olet Jeesuksen todistaja! Mummi

sylvi kirjoitti...

Radio "Evankeliumin ääntä" voit kuunnella täältä sunnuntaina klo 10 ja keskiviikkona klo.17.30
>>http://borasnarradio.se/ ja sitten painat lyssna live
Kokeile keskiviikkona.
'Kiva kun löysit sivulleni.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, keskiviikkona on pantava kello soimaan, että muistaa kuunnella. Toivottavasti onnistun. Mummi