keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Ilo Jumalan teoista

Rakas Lähimmäiseni, tänään kerron Sinulle toisesta ihmeteosta, jonka Jumala teki samalle ystäväperheelle. Kopioin suoraan ”Herran Hoidossa kirjasesta", johon sain sanat Jumalalta 1986.

”Minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itse kullekin uskovalle pelastukseksi.” Room. 1:16

Samassa perheessä Jumala näytti toisenkin ihmeensä. Pieni poika putosi uima-altaaseen ja ehti olla altaan pohjalla useita minuutteja, ennen kuin äiti huomasi tapahtuman. Jumalan voimaan uskovat vanhemmat käynnistivät rukousketjun. Viikon poika kamppaili elämästään sairaalan teho-osastolla. Kodeissa ja seurakunnan tilaisuuksissa rukoiltiin. Luotin siihen, että Jumala parantaa pojan. Yritin lohduttaa perheen mummia. Soitin hänelle useita kertoja viikon aikana ja riemuitsin: ”Kiitetään Jumalaa! Hän on voimallinen parantamaan lapsen.”
Hyvä Jumala paransi pojan täysin terveeksi. Vasta jälkeenpäin huomasin, että mummista saattoi tuntua kiusalliselta, kun jatkuvasti kehotin kiittämään murheen ja jännityksen keskellä.
Kiitollisuus Jumalaa kohtaan on kasvanut sydämessäni vuosi vuodelta. Minusta tuntuu luonnolliselta, kun Raamattu kehottaa: ”Kiittäkää joka tilassa”. Luonnolliselta tuntuu sekin, että taivaassa ylistetään Jumalaa, sillä siellä ollaan aina Hänen kanssaan. Niinä hetkinä, jolloin olen saanut kokea Pyhän Hengen työtä, sydän on ollut pakahtumaisillaan ilosta. On ollut pakko kiittää ja ylistää. Silloin on parhaiten ymmärtänyt oman pienuutensa ja voimattomuutensa kaikkivoivan Jumalan edessä. Iloitsen siitä, että saamme seurakuntana kiittää ja ylistää Jumalaa Hänen rakkaudestaan.

”Kaikesta sydämestäni minä kiitän sinua, Herra, minun Jumalani, ja kunnioitan sinun nimeäsi iankaikkisesti; sillä sinun armosi on suuri minua kohtaan, sinä olet pelastanut minun sieluni tuonelan syvyydestä.” Psalmi 86: 12-13

Tänä aamuna, 9.3.2011, rakkaudella Mummi

6 kommenttia:

Taivaankansalainen kirjoitti...

Tiedätkö Mummi, minä niin iloitsen tästä sinun blogistasi!!
Ei ole mitään ihanampaa, kuin kuunnella ihmistä, josta nousee suloinen Kristuksen tuntemisen tuoksu. Kirjoitat niin kauniisti elämästäsi, suhteestasi Jumalaan ja Jeesuksesta, josta oikein huokuu, kuinka paljon sinä Häntä rakastat.
Minä kiitän Jumalaa siitä, että Hän murheesi keskellä juuri antaa sinulle ilon ja riemun jakaa evankeliumia toisille. Kyllä Jumala on ihmeellinen ja hyvä!
Ole siunattu tänä päivänä Mummi ♥

sylvi kirjoitti...

Ihmeellinen on Jumala.
Kiitos ja ylistys soi sinun blogisi kautta.
Siunausrikasta Keskiviikkoa Sinulle!

Kirsti kirjoitti...

Siunausta rakas mummi!

mummi kirjoitti...

Rakas Johanna, iloitsen siitä, että saat lohdutusta ja iloa blogini kautta. Kiitos kauniista sanoistasi. Herra rohkaiskoon Sinua tänä päivänä ja aina! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, en kuullut ohjelmaasi. Jostain syystä ääni ei kuulu. Poikani Jari lähetti oman konserttinsa. en ole kuullut sitäkään. Odotan viisasta ihmistä, joka neuvoisi. Kiitos sanoistasi! Mummi

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, olet öisin rukouksissani, kun valvon. pyydän Sinulle voimia ja sitä, että Jumala koskettaisi ja ottaisi kuvut pois. Jania ja Katariinaa muistan myös.Kerro minulle sähköpostilla, mikä jania painaa. Mummi