torstai 3. maaliskuuta 2011

Jumala puhuu

Rakas Lähimmäiseni, minulle avautuu Psalmi 37. Liitän tähän hyvän ohjeen heti Psalmin alusta: ”Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä hyvää on, asu maassa ja noudata totuutta, silloin sinulla on ilo Herrassa ja hän antaa sinulle mitä sinun sydämesi halajaa. Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee. Ja hän antaa sinun vanhurskautesi nousta niin kuin valkeuden ja sinun oikeutesi niin kuin keskipäivän. Hiljenny Herran edessä ja odota häntä.” Psalmi 37: 3-7.

Ison ihmeen koin eräänä päivänä, kun olin uskoontuloni jälkeen hiljentynyt Herran edessä Sanaa lukemassa ja olin oppinut keskustelemaan Isän kanssa rukouksessa ja kiittämään Jeesusta armon tuomasta rauhasta jokapäiväiseen elämääni. Eräänä aamuna kuulin sanat: ”Ilosanoma Jeesuksesta. On jo aika!” Puhuuko Jumala minulle? Mitä nämä sanat tarkoittavat? Ihmettelin kuulemaani. Tuli läheinen olo Jumalan kanssa. Oliko se Pyhän Hengen puhetta minulle?

Päättelin, että Isä kehottaa tutkimaan ilosanomaa Jeesuksesta. Eräänä päivänä kohtasin naapurin ja rohkaisin mieleni: ”Tulisitko lukemaan kanssani ensi pyhän tekstin ja lähtisitkö kanssani kirkkoon laulamaan Hoosiannaa” ”Tulen mielelläni”, naapuri yllätti minut. Tästä alkoi rukousyhteysyhteys, joka laajeni useita vuosia toimineeksi raamattupiiriksi, jossa juurruimme Sanaan ja kasvoimme kiinni Vapahtajaamme, uskomme antajaan ja eläväksi tekijään. Seurakunnan lehtori oli kanssamme. Hän johdatti meidät seurakuntayhteyteen ja opetti meitä niin kuin Jeesus rakkaita opetuslapsiaan. Iloitsimme Jumalan hyvästä hoidosta ja johdatuksesta!

Herra, johdata meitä kaikkia tänä päivänä Sinun tahtosi teitä ja anna armosi ja rakkautesi puhdistaa sydämemme, kun lähdemme arkeemme. Amen

Tänä aamuna, 3.3. 2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: