lauantai 12. maaliskuuta 2011

Jeeus tekee eläväksi

Rakas Lähimmäiseni, Herään kello kaksi. Yritän nukkua uudelleen, mutta mieleeni nousee elävästi Teuvon kanssa tekemämme matka Itä-Suomeen. Siellä tapasimme perheen, jonka kanssa olemme edelleenkin puhelinyhteydessä. Jumala yhdisti meidät ihmeensä kautta. Kerron Sinulle siitä 1986 Jumalalta saamillani sanoilla:

”Minun Isäni tekee yhäti työtä, ja minä myös teen työtä. Sillä Isä rakastaa Poikaa ja näyttää hänelle kaikki, mitä hän itse tekee; ja hän on näyttävä hänelle suurempia tekoja kuin nämä, niin että te ihmettelette. Sillä niin kuin Isä herättää kuolleita ja tekee heidät eläviksi, niin myös Poika tekee eläviksi ketkä hän tahtoo.” Joh. 5:17, 20-21.

Kun Jeesus tekee eläväksi, voi Jumala muuttaa ihmisen mielen yhdessä päivässä. Sivusta seuraava ihmettelee Jumalan voimaa. Näin kävi eräällä lomamatkalla. Ruokapöydässä minua vastapäätä istui eräs seurueen naisista. Hän alkoi valittaa, että jatkuva korvan surina tekee hänet hulluksi. Korvaa on tutkittu, on puhuttu korvahermon kasvaimesta ja leikkauksesta. Mitään ei ole tohdittu vielä tehdä ja huuto jatkuu. Voimat ovat lopussa. Syötyämme menimme kävelylle keväiseen metsämaastoon. Todistin uudelle ystävälle uskostani ja kysyin: ”Uskotko Sinä, että Jumala voi parantaa korvasi, kun sitä Häneltä pyydämme?” ”En minä sellaista usko, mutta voimmehan pyytää”, vastasi ystävä.
Menimme nukkumaan. Jätin yhteisen pyyntömme Taivaalliselle Isälle ja nukahdin kohta matkasta väsyneenä. Heräsin kello kolme aamuyöstä siihen, että joku mainitsi nimeäni ”Airi”. Naurahdin itsekseni ja sanoin: ”Puhu, Herra, palvelijasi kuulee!” Mitään ei kuulunut. Olin täysin valveilla. Muistin illalla tekemämme sopimuksen ja aloin kantaa asiaamme Isän eteen. Yhtäkkiä riemu täytti sydämeni, korvissa pauhasi mahtava musiikki. Aavistin, että Pyhä henki oli koskettanut ystävääni. Sydämeni lauloi kiitosta.
Jännittyneenä odotin aamulla tapaamistamme. Kaikki muut olivat jo tulleet autoon, mutta ystävää ei näkynyt. Kun hän vihdoin tuli, juoksin häntä vastaan. Hän katsoi minua totisena ja sanoi: ”Mitään huutoa ei ole kuulunut koko aamuna.” Kiitetään Jumalaa, Pyhä Henki on koskettanut Sinua, korvasi on parantunut”, riemuitsin hänen vieressään.
Tiemme matkaa koko päivän. Ystäväni istui auton takaosassa. Matkan päätyttyä hän tuli luokseni ja kysyi: ”Voiko Jumala minuakin käyttää?”
Tieto Jumalan ihmeellisestä voimasta täytti sydämeni. Hän, joka ei eilen uskonut, kysyy tänään: ”Voiko Jumala minuakin käyttää?”

Tänä aamuna, 12.3.2011, Rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Jumalan teot ovat ihmeellisiä.
siunausta päivääsi.

Kirsti kirjoitti...

Kiitos Jumalalle ihmeistä,Hän tekee ihmeitä tänäkin päivänä! Hän on sama eilen,tänään ja iankaikkisesti.

Ihanaa mummi, kun kerrot näistä ihmeistä mitä Jumala tekee.

Minä uskon,että vielä paranen,me mieheni kanssa uskomme siihen,koska Jumalalle on kaikki mahdollista!

Siunausta viikonloppuusi!

mummi kirjoitti...

Rakkaat Sylvi ja Kirsti! Jumala on Kaikkivaltias ja Hän parantaa silloin kun Hän haluaa niin tehdä. Aina on tärkeintä, että ihminen tulee uskoon. Niin tuli tämäkin ystävä. Rukoillaan, Kirsti, että Jumala parantaa sinut ja ottaa kivut pois! Aletaan kiittää jo Jumalan mahdollisuudesta tehdä täydellistä työtä. Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Jumala kuljettaa merkillisiä teitä.Monet kerrat olen saanut iloa kauttasi rakas mummi.Jumala sinua siunatkoon.

Avasin uuden blogin.Sen löydät täältä:

http://pienikuiskaustuulessa.blogspot.com/

Tervetuloa ja kiitos kaikesta!<3