lauantai 5. maaliskuuta 2011

Jumala puhuu unien kautta

Rakas Lähimmäiseni, kun kysyin Herralta, mitä tekisin nyt, kun mieheni on poissa, Hän sanoi: ”Kirjoita pieniä ja suuria ihmeitä.” Kävin heti hakemassa kaksi tyhjää kirjaa, kirjoittaakseni niihin isoja ja pieniä ihmeitä, joita olen Jumalan lapsena eläessäni nähnyt ja kuullut. Sitten muistin Sinut, Lähimmäiseni! Kiinnostaisiko Sinua minun kokemukseni uskon tiellä? Onko Sinulla kokemuksia, joita haluaisit jakaa tässä kanssani?

Apostolien teoissa Ananias sanoo Saulille, josta myöhemmin tuli Paavali: ”Meidän isiemme Jumala on valinnut sinut tuntemaan hänen tahtonsa, näkemään Vanhurskaan ja kuulemaan hänen suunsa äänen; sillä sinä olet oleva hänen todistajansa kaikkien ihmisten edessä, sen todistaja mitä olet nähnyt ja kuullut.” Apt.22: 14-15. Sinä ja minä saamme kertoa myös siitä ihmeellisestä ja tarkasta huolenpidosta, millä Jumala meitä on ohjannut ja mitä olemme nähneet ja kuulleet Hänen tekevän.

Jumala opettaa meitä myös unien kautta. Olin innoissani ottanut monia tehtäviä seurakunnasta. Oma perheeni jäi selvästi taka-alalle. Se ei ollut Jumalan mieleen: Näin unta: Valkoinen hevonen laskeutui hitaasti taivaasta alas. Ajattelin kuolevani ja luulin Jeesuksen noutavan minut ratsulla taivaaseen, mutta hevonen laskeutui viereeni, ja sen selässä istunut nuorimies sanoi: ”Sinun työsi otetaan pois!” Sitten mies ajoi ratsun sivummalle ja alkoi kuulua miekkojen ja kilpien kolinaa. Pelkäsin. Huusin voimieni takaa. Heräsin unestani. Ensimmäinen ajatukseni oli, että menetän ansiotyöni. Kertasin unen tapahtumia koko seuraavan päivän. Mitä Jumala tarkoitti sillä, että työni otetaan pois? Miksi ratsun ja enkelin piti tulla taivaasta alas sitä kertomaan? Pian tämän jälkeen eräs ystävä tuli kadulla luokseni ja sanoi: ”Tuossa on sinulle kirje!” Kirjeessä oli raamattutunti aiheesta ”Hiljentyminen Jumalan edessä”. Tiesin, että kiireeni oli estänyt hiljentymisen. Lopetin piirien vetämisen ja monet muut riennot. Vain rukous- ja lähetysyhteys jäi. Seurakunta ei kaatunut. Tuskin kukaan huomasi mitään:

Tänä aamun, 5.3 2011. rakkaudella Mummi

8 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Kertomasi unitapaus on kiinnostava. On hienoa, että jotkut saavat ilmoituksia tai kehoituksia unessa.

Minulle tulee mieleeni nyt enemmänkin rukousvastaukset, mutta ovathan nekin ihmeitä.

Nyt kolme päivää sitten silmiini sattui mainos painonpudotusohjelmasta. Samana päivänä soitin sinne ja seuraavana istuin jo ryhmässä.

Olin tuskaillut ja rukoillut
runsaan ylipainoni kanssa tosi pitkään ja minulla oli hyvin kielteinen asenne kaikkea laihdutusta koskevia asioita kohtaan. Nyt äkkiä ne olivat pois.

Tällainen, minulle erikoinen kokemus on juuri sattunut. Olen siitä kiitollinen.

Terttumarja kirjoitti...

Hyvin kirjoitit, mummi.
Nauratti ihan se, miten kerroit, että "tuskin kukaan huomasi mitään, vaikka et käynytkään niin usein seurakunnan riennoissa".
Kotonakin voi hiljentyä.

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti2, sait hyvän rukousvastauksen, kun pääsit laihduttamaan. Varmaan siitä on Sinulle paljon iloa ja helpotusta. Itsekin toivon sitä. Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Rosina, joskus luulee olevansa niin tarpeellinen, että on tehtävä työtä enemmän kuin jaksaa. Jumala tahtoo, että ensin hoidetaan oma perhe ja sitten muut työt, joihin Hän lähettää. Hiljentyminen Jumalan edessä on tärkeintä. Hän hoitaa ja lähettää. Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Rakas mummi.Tämä oli kuin suoraan taivaasta tullut sanoma.
Tuntuu kanssa,että asioita otetaan tällä hetkellä rankasti elämästäni pois.On paha olo,mutta samalla tuntuu,että nyt Jeesus on lähempänä kuin silloin kun näitä ahdistuksia ei ollut.minulle sinä olet enkeli.
Kiitios.Voimia sinulle♥

mummi kirjoitti...

Rakas Katariina, rukoilen puolestanne. Herra Teitä lohduttakoon ja johtakoon pois tuosta ahdistuksen ajasta. Hän katkaiskoon kaikki kiusaajan toimet ja johdattakoon Teidät rauhaan Jeesuksen kanssa.Mummi

Tarja kirjoitti...

Olipa rohkaisevaa ja siunattua luettavaa .....pyydän kätkeytyä esirukouksiinne ...minäkin odotan Jumalan voimallista ilmestymistä ja johdatusta ...elämän voina täysin kadonnut ...Jumalan suurinta siunausta ♥

Anonyymi kirjoitti...

Joo kiitos taivaan isälle .olen juuri tuossa hilj
entymisen edessä.olisiko täällä ketään rukoilevaa sisarta kenen kanssa voisi myös rukoilla