maanantai 3. lokakuuta 2011

Isä meidän rukous.

Rakas Lähimmäiseni. Kohta herättyäni avasin Tv7:n. Siellä puhui Matti Vuolanne Isä meidän rukouksesta. Sydämeni syttyi niin, että minun oli etsittävä rukous Sinulle lähetettäväksi. Ajattele, Lähimmäiseni, Jeeusksen opettama rukous on tallentunut meille vuorisaarnaan. Milloin viimeksi luit vourisaarnan, ja kuulit Jeesuksen ajatuksia? Tänään meidän on tärkeää aloittaa päivämme Isä meidän rukouksella, jonka Jeesus itse meille opetti ja valtuutti meidät sanomaan "Isä meidän".

"Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi; tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaissa; anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme; ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme; äläkä saata meitä kuisaukseen, vaan päästä meidät pahasta, sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen." Matteus 6: 9-13.

Jos luet eteenpäin vuorisaarnaa, huomaat, että tässä rukouksessa lupaamme antaa anteeksi niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet, ja Isä armahtaa meidät. Tämä rukous yhdistää meidät meidän rakastavan Isämme eteen ja siinä on sanottu kaikki tarpeellinen. Rukoillaan se kaikki yhdessä. Meidän Isämme siunatkoon päiväsi! Aamen.

Tänä päivänä, 3.10.2011, rakkaudella Mummi

Tänä aamun

6 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos mummi.
siunattuja päiviä.♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Sinlle myös kiitos ja Herran siunausta! Mummi

Nurkkalintu kirjoitti...

Tämä on päivittäinen rukoukseni.


Jätin Sinulle viestin tänne kommenttilaatikkoon:
(tiistai 6. syyskuuta 2011)
Enkeleitä, onko heitä?

mummi kirjoitti...

Rakas Nurkkalintu, en huomannut viestiäsi. nyt olen vastannut Sinulle. Katso vastaus. Mummi

Nurkkalintu kirjoitti...

Katsoin vastauksesi. Kiitos! :-)

Hyvää yötä, Jeesus myötä.

mummi kirjoitti...

Hyvää yötä, kauniita unia Sinulleki, Nurkkalintu Mummi