perjantai 7. lokakuuta 2011

Tehkää parannus!

Rakas Lähimmäiseni, tiedätkö, että joh.3.16 on pienoisevankeliumi? Siinä on yhdessä lauseessa sanottu Jumalan koko ilosanoma: "sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

Jeesuksen ristinkuolema Golgatalla ja ylösnousemus on jo pelastanut jokaisen ihmisen kuolemasta Jumalan lapseksi. Pelastus tulee henkilökohtaiseksi silloin, kun uskomme, että Jeesus on minunkin Vapahtajani ja seuraamme Jeesusta, Vapahtajaamme.

Jumala on antanut meille lapsikasteessa koko pelastuksen lahjan. Mutta me ihmiset valitsemme oman tiemme ja elämme synnissä, jos emme ole kuulleet opetusta Jeesuksesta, siksi meille saarnataan kirkoissamme: "Tehkää parannus!" Kääntykää omalta tieltänne Jumalan puoleen, niin saatte tulevaisuuden ja toivon. Uudessa Testamentissa, sanakirjan ja laskujeni mukaan, on parannus mainittu 35 kertaa.

Jeesus itse sanoo Mark. 1:15: Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle, tehkää siis parannus ja uskokaa evankeliumi." Samoin Jeesus sanoo Luukas 3:31-32: "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat. En minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä parannukseen."

Rakas, Jumala, kiitos siitä, että Sinä kutsut syntisiä parannukseen ja otat kaikki, jotka tekevät parannuksen, omiksi lapsiksesi. Minutkin kutsuit linja-autossa, kun en käynyt kirkossa sanaa kuulemassa. Anna kaikille se armo, että kääntyvät puoleesi ja uskovat evankeliumin ja tutkivat sanaasi, koska "se on elämä sille, joka sen löytää ja lääke koko hänen ruumiillensa". Muistuta kaikille, että Jeesus on ainoa tie sinun yhteyteesi, Pyhä, Jumala. Aamen

Tänä aamuna, 7.10.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos tästä rukouksesta.
Meillä on hyvä Vapahtaja.
Siunausta päivääsi.

mummi kirjoitti...

Sylvi, rakas! Meillä on armahtava Jumala! Miksi emme etsisi Hänen armoaan ja rakkauttaan jokaisena päivänämme! Mummi