maanantai 23. huhtikuuta 2012

Herra meitä paimentaa.

Rakas Lähimäiseni, toivottavasti olet nukkunut hyvin. Minä kiitän Jumalaa siitä, että sain nukkua yhdeksän tuntia! Heräsin vasta puoli kahdeksalta. Kun avaan ulko-oven kirkas auringonpaiste häikäisee silmäni. Viherpeippo ryystää lähistöllä. Se ikävöi varmaan katajaa, jossa sillä on ollut pesä monena vuonna. Minä tuhma hävitin sen katajan viime kesänä, kun siinä oli niin paljon auringon polttamaa.
Minullakin on ikävä Teidän kuvianne, Lukijani! Ne poistuivat blogistani uuden ilmeen myötä. Muutosvastarinta elää vielä sisälläni. Herra, auta minua sopeutumaan uuteen!


Eilen oli hyvän Paimenen sunnuntai. Sinulle, Lukijani kerron tänään hyvästä Paimenesta iki-ihanan Psalmin 23 sanoin. Se on Daavidin virsi: "Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat. Sinä valmistat minulle pöydän minun vihollisteni silmien eteen. Sinä voitelet minun pääni öljyllä; minun maljani on ylitsevuotavainen. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti."


Jälkikirjoitus: Kesken Psalmin kirjoituksen tuli ystäväni pyytämään jäähalliin katsomaan Lumikkia ja seitsentä kääpiötä. Tietysti lähdin ja suljin tämän ihmekoneen kesken kaiken. Kotiin tultuani en osannutkaan jatkaa, koska uusi ohjelma sekoitti pasmani. Vasta illalla tuli ystävä auttamaan. Tässä on siis aamulla aloitetut terveiset Sinulle iltamyöhällä. Vaasan Luistelijoiden, pienten ja isompien esitys oli hellyttävä. Mummi katseli sitä vedet silmissa!
Tänä iltana, 23.4.2012, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Irja Viirret kirjoitti...

Todella pienellä onkin tämä teksti, johtuisiko kirjasinasetuksista siellä määritellään se fontin koko. Tarkista sieltä:)

sylvi kirjoitti...

Harmi kun texti pieneni.
Textin voi suurentaa, siitä yläreunasta missä on TT.
kun kirjoitat uutta.

Me laulamme huomenna Ruustinnan hautajaisissa tuon Ps.23. Harra on minun paimeneni.

voimia ja siunausta päivääsi.

mummi kirjoitti...

Mustis ja Sylvi, yritän suurentaa tekstin, jos osaan. Kiitos kun kommentoitte! Mummi