maanantai 9. huhtikuuta 2012

Yläsnousseen todistajana.

Rakas Lähimmäiseni, herään kahdeksan asteen pakkasaamuun kello kuusi, kiitollisena hyvin nukutusta yöstä! Pääsiäispuput ovat juhlineet vastasataneella lumella. Lapsiakin on ollut mukana ilossa. Nyt ne ovat lymynneet koloihinsa. On hiljainen, tyyni toisen pääsiäispäivän aamu.

Kuolemanhiljainen oli Raamatun naisten aamu, kun he tulivat Jeesuksen haudalle, mutta se vaihtui aurinkoiseksi toivon riemuksi, kun he kuulivat enkeliltä ilouutisen: "Jeesus on ylösnoussut!" Matteus 28:8-15: "Ja he menivät kiiruusti haudalta peloissaan ja suuresti iloiten ja juoksivat viemään sanaa hänen opetuslapsillensa. Mutta katso, Jeesus tuli heitä vastaan ja sanoi: "terve teille!" Ja he menivät hänen tykönsä, syleilivät hänen jalkojaan ja kumartaen rukoilivat häntä. Silloin Jeesus sanoi heille: "Älkää peljätkö, menkää ja viekää sana minun veljilleni, että he menisivät Galileaan, siellä he saavat minut nähdä. Mutta heidän mennessään, katso, muutamat vartijaväestä tulivat kaupunkiin ja ilmoittivat ylipapeille kaikki, mitä oli tapahtunut. Ja nämä kokoontuivat vanhinten kanssa ja pitivät neuvoa ja antoivat sotamiehille runsaat rahat ja sanoivat: "Sanokaa, että hänen opetuslapsensa tulivat yöllä ja veivät hänet varkain meidän nukkuessamme. Jos tämä tulee maaherran korviin, niin me lepytämme hänet ja toimitamme niin, että saatte olla huoletta." Niin he ottivat rahat ja tekivät niinkuin oli neuvottu. Ja tätä puhetta on levitetty juutalaisten kesken, ja sitä kerrotaan vielä tänäkin päivänä."

Rakas Jumala, Sinä näit ihmisten valheet ja korruption jo 2000 vuotta sitten. Kiitos siitä, että Sinun totuutesi kilpistää valheen. Kiitos, että Jeesus ilmesyi monille ylösnousemuksensa jälkeen. Kiitos,että hänen opetuslapsensa kertoivat maailmalle, että Jeesus elää. Kiitos, että Sinä, Isä, tänä päivänä kirjoitat Pyhän Hengen kanssa Sanasi ja sanomasi Jeesuksen seuraajien sydämeen, että mekin voimme kertoa pääsiäisen ilosanomaa: "Jeesus on totisesti ylösnoussut!" Kiitos Jeesus, että Sinä elät ja vaikutat elämässämme joka päivä! Aamen

Tänä aamuna, 9.4.2012, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: