perjantai 27. huhtikuuta 2012

Jumala yllättää.

Rakas Lähimmäiseni, vuoden alussa aloimme rukoilla, että saisimme kirkkoillan, jossa voisimme kerätä kolehdin Lähimmäisillemme, jotka joutuvat äkilliseen hätään. Rakas ystävä, heitä on paljon, ja meillä lähimmäiskotilaisilla on halu auttaa heitä. Seurakunta antoi kirkon käyttöömme. Meillä ei ollut mitään tietoa, saammeko ketään esiintymään kirkkoiltaan. Kiitos ,Taivaallinen Isämme, että Sinä annoit esiintyjät, olit läsnä ja siunasit iltamme!

Eilen illalla saimme kokea, että Herralla on taiteilijoita omassa kaupungissamme, ylitse määrän. Kiitos Lasse, Heini, Holger, Reijo, Salla, Heikki ja Tuomo! Kiitos koskettavasta taidenautinnosta, jonka annoitte meille kaikille kuulijoillenne! Me yllätyimme siitä, että muutaman harjoituksen jälkeen, esiinnyitte kuin olisitte tehneet yhteistyötä jo vuosia. Heini, "On armo suuri ihmeinen", jonka lauloit ilman säestystä, paljasti lahjasi ja toi armon sydämeen, heti konsertin alussa! Holger, äänesi sopii virsien laulamiseen, haluaisin kuulla niitä CD:ltäkin. Herra antakoon Sinulle paljon mahdollisuuksia laulaa kotikaupungissamme! Lasse, kiitos, että kokosit tämän joukon ja soitit virtuoosin lailla uruilla ja pianolla! Herra palkitkoon Teille tämän lahjanne Lähimmäisille! Kiitos, Markku, Psalmeista! Sinä olet taiteilija. Lue Herran sanaa mahtavalla äänelläsi usein ja paljon kaikkien kuulla! Sinä, joka valitsit kirkkokonsertin, ole siunattu! Kiitos lahjastasi Lähimmäisille!

Tänä aamuna, 27.4.2012, rakkaudella, Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Ihabaa työtä teette. Kiitos sinulle mummi kaikista rukouksista. Siunausta näille jotka tekivät sen mahdolliseksi.
Hyvää ja siunattua viikonloppua,
Me menemme Evankeliumijuhlille Trelleborgiin ja siellä on myös paljon vapaehtoistyöläisiä jotka tekevät lähimmäisen hyväksi paljon. Esm, "Mariat ja Sulosoinnut" ym. ym. ym.
Rukoilethan kanssani siunausta 3 päiväiselle juhlalle.
Kiitos!

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, Siunattua viikonloppua teillekin! Lupaan rukoilla kanssann, että evankeliumijulat ovat siunatut. Mummi