tiistai 3. huhtikuuta 2012

Jeesus vapauttaa ahdingosta.

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla olimme Sundomin kirkossa aloittamassa hiljaista viikkoa. Airut-kuoro, johon itsekin olen kuulunut, lauloi kauniisti pääsiäisajan lauluja. Oli Pyhän Hengen ilta! Kuulimme Itä-Karjalan herätyksestä. Siellä oli evankelista, jonka ovelle kertyi pitkä jono ahdistuneita ihmisiä. He kyselivät: "Täälläkö on se paikka, jossa annetaan syntejä anteeksi". Minulle tuli itku, kun muistin oman ahdistukseni ajan.

Minä en ymmärtänyt etsiä Jeesusta niinä päivinä. Hän tuli luokseni, kun istuin linja-autossa ja itkin. Hänen seuraajansa, Jumalan Lahja, istui takanani. Hänet Jeesus lähetti viereeni kertomaan ilosanomaansa. Lahjalle olen ollut kiitollinen koko elämäni siitä, että hän tuli ja kertoi. Minun ahdinkoni loppui sinä hetkenä, kun Jeesus tuli. Sydämestäni suli katkeruus ja kauna. Näin oman pahuuteni. Tarvitsin syntien anteeksiantajaa ja vapauttajaa. Jeesus on kaikkien ihmisten Vapahtaja, joka elää, ja etsii niitä, joilla on nöyrä mieli, jotka eivät yksin jaksa taakkoinensa. Sinä, Lähimmäisen, voit huutaa Jeesusta avuksi siinä missä olet. Hän ottaa pois syntitaakkasi ja antaa armonsa soimaamatta. Se on Jumalan lahja. Saat sen lahjan ilmaiseksi. Voin todistaa Sinulle, että Jeesus muuttaa elämän. Sitä lahjaa et kadu!

Rakas Lähimmäiseni, jos Sinulla on aikaa, mene tällä viikolla kirkkoon kuulemaan sanomaa Vapahtajamme kärsimystiestä, ristinkuolemasta ja riemullisesta ylösnousemuksesta, joilla Hän on lunastanut meidät synnin orjuudesta iankaikkiseen elämään ja rikkaaseen elämään Kolmiyhteisen Jumalan kanssa jo tässä murheen maailmassa. Jumalan siunaamaa pääsiäisenaikaa Sinulle, rakas Lähimmäiseni!

Rakas Jeesus, Sinä etsit tänäkin päivänä seuraajia itsellesi. Sinä kuulet, kun huudamme Sinua avuksi. Sinä tiedät, mitä on ahdistus. Sinä olet sen itse kärsinyt Golgatalla, Sinä voit kärsivää auttaa. Kiitos, että Sinä peset pois syntimme ja annat sydämeen vapauden, rauhan ja ilon! Ole kiitetty, Jeesus Kristus, Vapahtajamme! Aamen.

Tänä aamuna, 3.4.2012, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: