maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kokemuksia.

Rakas Lähimmäiseni, meidän Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen piinaviikko alkaa tänään. Minä olen sydänkiitollinen Jumalalle siitä, että olen saanut voimaantua! Se on rukousvastaus. Omien piinaviikkojeni kestettyä viisi ja puoli kuukautta, tuli monta kertaa uskonpuute. Pyysin Jumalalta: "Ota minut Teuvon luo, en jaksa enää!" Mutta parempana päivänä pyörsin anomukseni ja sanoin: "Anna, Herra, vielä vähän aikaa!" Sitten ymmärsin pyytää ystäviltäni esirukousta, että saisin VOIMAANTUA! Että minulle tulisi usko parantumiseeni.

Eilinen päivä oli toivon päivä! Sain olla rakkaan, pitkäaikaisen, ystäväni syntymäpäivillä. Mieleen muistuivat kaikki yhteiset synttärit, jolloin kakun päällä oli yhteinen ikämme. Muistuivat yhteiset raamattutunnit, jolloin etsimme yhteyttä Vapahtajaamme ja yhteyttä seurakuntaan, josta tuli meidän molempien toinen koti. Muistuivat yhteiset kankaankutomishetket pienessä varastotilassa ja syvälliset keskustelut. Muistuivat yhteiset lähetyspiirit, jolloin tutkimme Raamattua, muistimme lähettejä, ja saimme itkeä ja nauraa silmät vesissä. Kiitos, rakas Anneli, ystävyydestäsi! Onnea, ja Jumalan siunausta tuleviin päiviisi!

Illalla vielä tuli iloinen yllätys! Maija serkkuni, josta en ole kuullut mitään ainakaan viiteenkymmeneen vuoteen, soitti ja kysyi mitä minulle kuuluu. Tulin tosi iloiseksi! Kuinka ihanaa olisi nähdä nyt, kun lähestymme kahdeksaakymmentä. Ehdimmekö vielä sen tehdä? Sen tietää vain meidän Taivaallinen Isämme. Kiitos, Maija, kun kaivelit internettiä! Minä en sitä oikein osaa. Käytän vain tätä ihmekonetta silloin, kun Herra antaa sanoja.

Rakas Taivaallinen Isä, kiitos palmusuntaista, jolloin tunsin voimaantuvani. Tuli voimakas tunto siitä, että elämä jatkuu! Tuli uusia haasteita. Kiitos pojistamme, jotka muistivat äitinsä synttärit ja soittivat! Tuli armo ja rauha sydämeen, Jeesukselta Kristukselta, kun saimme yhdessä käydä ehtoolliselle Tuomasmessussa. Ole ylistetty, Kolmiyhteinen Jumala! Sinä elät ja vaikutat keskelläämme! Amen.

Tänä aamuna, 2.4.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Onnittelut sinulle syntymäpäivän johdosta, jos käsitin oikein niin vietit niitä.
Iloinen yllätys serkultasi.
Voimia ja siunausta sinulle. ♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitos onnitteluista! Aprillina olen synttäreitä ainä viettänyt. Syntymäkodissani työmies ei lähtenyt kätilöä hakemaan, kun luuli, että se on aprilliä. Isän piti ottaa hevonen ja lähteä itse asialle. Serkkuni oli ihana, kun toimi! Saisimpa minäkin voimia toimia samalla tavalla! Mummi