keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Iltarukous

Tämä on kokeilu.

Rakas Lähimmäiseni, konetohtori on käynyt tutkimassa vikaa tässä ihmekoneessa. Nyt kokeilen millaiseksi blogini on muuttunut. Kaikki tuntuu niin oudolta. Toivotan Sinulle kauniita unia ja Taivaan Isän siunausta tämän tutun virren sanoilla, joka voi olla nyt iltarukouksemme:

"Maat, metsät hiljenneinä ja meret tyyntyneinä kiittävät Jumalaa. On laannut voima tuulten. Vaikene puhe huulten, vain sydän puhua nyt saa. Sinua Jumalani, nyt kiitän iloissani, kun tunnen voimasi. On kaikki hallussasi, soi taivas kiitostasi ja koko luomakuntasi. Nyt ihmettelen tässä, näin, Herra elämässä lastasi talutat: suot armolahjojasi ja hoidat sanallasi ja joka päivä armahdat. Aamusta aamuun herään ja ilta illan perään käyn rauhaas nukkumaan. Voin päivän päivään liittää, ja hyvyyttäsi riittää, et, Herra väsy auttamaan. Vaan tunnen murheissani: taas, Herra, matkallani pois kuljin tieltäsi. On turva lapsellasi vain laupeudessasi. Näin sulje minut helmaasi." Virsi 560.

Tänä iltana, 18.4.2012, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Hei, Mummi!
Sinun blogisi sentään toimii.
Kun aukaisin kotisivuni, niin voin sinne kyllä kirjoittaa blogia, mutta se ei näy mihinkään. Kun suljen sivun, en ole varma, löydänkö sitä uudestaan edes itse. Mieheni on kyllä aika taitava tietokoneitten kanssa. Ei hänkään osannut auttaa tuossa blogiasiassa. Niinpä olen päättänyt, että kirjoitan ns. blogeja "Juttuja"-otsikon alle. Eipä noita vielä liiemmälti ole syntynyt. Syynä siihen saattaa olla maanantaina tullut kirjalasti, jossa sain kirjoittamiani sukukirjoja. Niiden markkinoinnin ihmetteleminen on vienyt ajatuksia.

Meillä paistaa aurinko parin "koiranilmapäivän" jälkeen.
Iloa ja siunausta päivääsi!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, Herra meitä auttakoon näitä blogeja tehdessämme. Ne menevät monta kertaa yli ymmärryksen. Rauhallisiä unia Sinulle Runoystävä ja kaikille lukijoilleni! Mummi