torstai 24. toukokuuta 2012

Isä pitää meistä huolen.

Rakas Lähimmäiseni, kiitän Sinusta Taivaallista Isää! Kiitän siitä, että saan nousta kertomaan Sinulle mumminajatuksiani tänä huikean aurinkoisena aamuna. Herra, jos Sinä aloitat jo ne helteiset päivät, jotka kesään kuuluvat, lähetä tuuli mereltä virvoittamaan meitä, joiden sydän tahtoo nääntyä kuumuuteen. Sinä olet luvannut pitää meistä kaikista huolen, kiitos, että niin teetkin. Sinä, armollinen Isä, annat voimat jokaiseen päiväämme, Sinä elämän antaja ja ylläpitäjä. Kiitos Sinulle!

Ulko-ovella on vastassa äskenleikatun nurmen tuoksu. Kesä on tullut, ja valoisat päivät. Mustikkapensas on täynnä nuppuja, osa niistä on jo auennut. Rukoillaan, että Herra varjelee marjojen kukat pakkaselta, että niitä saadaan paljon säilöön  talven varalle. Omenapuun nuput ovat valmiit avautumaan. Alkaa kesän herkin aika, se lyhyt, mutta mieltä ilahduttava! Säilötään sekin muistoiksi pimeitä päiviä varten. Isä olkoon kanssasi tänäkin päivänä! Kiitetään Herraa:

Rakas Taivaallinen Isä, Kiitos siitä, että saamme elää tämän päivän. Kiitos kaikesta kauniista, jota luonnossasi valmistat eteemme joka päivä. Kiitos marjoista ja hedelmistä, joista saamme nauttia. Kiitos Sanastasi, elämän leivästä, jolla meitä ravitset. Kiitos Jeesuksen armosta, Kiitos rauhasta, jonka saamme anteeksiantamuksessa. Kiitos Pyhän Hengen yhteydestä ja johdatuksestasi. Kiitos Isänrakkaudestasi meitä kaikkia kohtaan joka päivä. Ole ylistetty, Kolmiyhteinen Jumalamme! Aamen.

Tänä aamuna, 24.5.2012, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: