lauantai 19. toukokuuta 2012

Valkovuokkoja Sinulle, Lähimmäiseni!


Rakas Lähimmäiseni, aamuaurinko häikäisee silmäni, kun katson minkälaisen päivän Luojamme on meille valmistanut. Valkovuokot ovat heränneet jo kuudelta täyteen loistoonsa. Auringolla on ihmeellinen voima!

Meidän kaunis Vaasamme on parhaimmillaan, kun olemme saaneet paljon laulavia vieraita. Vaasan kuorofestivaalit ovat menossa ja kaikille on trimmattua laulua tarjolla.  Eilen nähtiin ihme, kun Vaasan Kirkko oli loppuunmyyty. Kaikki halusivat mennä kuulemaan the Kings Singersiä. Ensi vuonna heidät on varmaan sijoitettava laulamaan Botnia-halliin, että kaikki halukkat mahtuvat mukaan. Ei hätää. Tänäänkin kaikille kadun kulkijoille on kuorolaulua tarjolla Rewell Centerissä ja Vaasan aurinko hellii kaikkia torin markkinavieraita. Nyt kaikki liikkeelle! Minäkin, paras liikkuja, olen kuin mainosmies! Joukkoon kuitenkin yritän minäkin, näkemään ja kokemaan, kuinka kuorolaulu virkistää mummin mieltä. Ennen tuonne ruuhkaan lähtemistä on kuitenkin asiaa Isälle:

Rakas Jumala, kiitos aurinkoisesta päivästä, kiitos yön levosta! Siunaa, Herra, tämä päivä, sen kaikki tapahtumat ja kaikki kulkijat. Tänäänkin on pelastuksen päivä! Sinä, Herra, voit ottaa kaikki Sinua kaipaavat armohoitoosi. Tapahtukoon Sinun tahtosi, Kaikkivaltias Isä! Aamen.

Tänä aamuna, 19.5.2012, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Varmasti ihanaa kuultavaa.
Me olimme markkinoilla myymässä levonnaisia. Kuoromme tulee Turkuun Evankeliumijuhlille kesällä ja siihen varoja keräsimme leipomalla ja myymällä. Hyvin saimme myytyä. Tuletko sinä kesällä Evankeliumijuhlille. Me laulamme siellä. Jos tulet niin tule rohkeasti moikkaamaan minua. Olisi kiva tavat.
Sinattua pyhää sinulle ja kiitos rukouksesta.

mummi kirjoitti...

Sylvi Rakas, nyt en muista, koska Evankeliumijuhlat ovat. ois kiva tulla jos mahdollista. OLe siunattu!Onnea myyjäisiinne1 Mummi