maanantai 21. toukokuuta 2012

Mikä on totuus?

Rakas Lähimmäiseni, tiedätkö Sinä mikä on totuus? Pilatuskin kysyi sitä Jeesukselta, mutta ei ehtinyt kuunnella vastausta, vaan meni ulos. Onko meillä aikaa ottaa selvää siitä, mikä on totuus? Eilisessä messussa Markus Pöyry valaisi meidän sydämemme silmiä niin, että koko viikoksi riittää sulattelemista. Sinäkin, Lähimmäiseni, voit kuulla tuon hyvän saarnan Luthersäätiön sivuilta. Kannattaa kuunnella!

Tänä aamuna korviini tuli lause: "Jumala haluaa, että kaikki ihmiset pelastuvat ja tulevat tuntemaan totuuden.  Timoteuskirjeen toisen luvun alussa Paavali puhuu meille näin: "Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien vallanpitäjien puolesta, jotta saisimme viettää tyyntä ja rauhallista elämää, kaikin tavoin hurskaasti ja arvokkaasti. Tällainen rukous on oikea ja mieluisa Jumalalle, meidän pelastajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden."

Näinä aikoina, kun kansojen rauhallinen elämä on vaakalaudalla, meidän, jotka uskomme rukouksen voimaan, tulisi ottaa vaari tästä kehoituksesta ja ryhtyä rukoilemaan päättäjien puolesta. Sinä ja minä voimme sen tänään aloittaa, tai jatkaa siitä, mihin eilen jäimme. Jumala on voimallinen varjelemaan yksityisen ihmisen vaarasta. Hän voi varjella horjuvat kansatkin, kun päättäjät saavat viisautta Jumalalta. Rukoillaan siis ja kiitetään!

Rakas Jumala, kiitos siitä, että Sinä voit varjella meidänkin maamme niin, että "voimme viettää tyyntä ja rauhallista elämää". Herra ohjaa päättäjiä tärkeissä ratkaisuissa. Siunaa koko Eurooppaa! Sinä, Isä tiedät, mikä on meille parasta. Ohjaa kansamme tuntemaan totuus Jeesuksessa Kristuksessa! Tapahtukoon Sinun tahtosi! Siunaa meitä kaikkia ja vahvista rukoilemaan. Aamen.

Tänä aamuna, 21.5.2012, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos!
Niin kunhan aina muistaisimme sen.
Hyvän on saada valaistusta ja muitutusta että rukoiltaisiin esikunnan puolesta.
Siunattua päivää sinulle!

mummi kirjoitti...

OLkaa kaikki lukijani Isän sydämellä ja iloitkaa keväästä! Kirjosieppo hautoo jo! Mummi