tiistai 7. elokuuta 2012

Urheiluidoli.


Rakas Lähimmäiseni, kun katselin sunnuntai-iltana maailman nopeinta miestä, nousi mieleeni Paavalin Filippiläiskirje. "Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa."

Kun hän valmistautui juoksuun, hän teki ristinmerkin ja nosti sitten sormensa kohti taivasta. Kun hän oli voittanut kaikki muut, hän nosti etusormensa kohti taivasta. Hän meni polvilleen ja kiitti Jumalaa. Tämä mieshän on vapaa kuin taivaan lintu! Todistaako hän Jumalasta tuolla ilolla ja vapaalla olemuksellaan!

Paavali kehoittaa niitä, joilla on voimansa Jumalassa: "Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon iloitkaa! Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa. Ja vielä veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotain kiitettävää, sitä ajatelkaa; mitä myös olette oppineet, saaneet ja minulta kuulleet ja minussa nähneet, sitä tehkää, niin rauhan Jumala on teidän kanssanne."

Tänä aamuna, 7.8.2012, rakkaudella Mummi.

3 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Samaa urheilijaa katsoin. Tuntui hyvältä nähdä, mistä hän sai vauhdin ja ominaisuutensa.

Katso nettisivua:
www.autollanepaliin.fi

Se on mielenkiintoinen projekti, jossa kolme miestä ajaa Nepaliin hakemaan käsintehtyjä koruja. Niiden myyntituloilla rakennetaan Nepaliin turvakoti monenlaisista ongelmista kärsiville. Matka on alkanut elokuun 2. päivä. Nyt jo on matkasta mielenkiintoista luettavaa sekä nettisivulla että facebookissa.

Hyvää tätä päivää Sinulle, Mummi!

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, iloitaan, että jotkut urheilijat luottavat Jumalan apuun suorituksissaan. Heidän ilo ja vapaus on tarttuvaa. Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Heeka, uusi lukijani, tervetuloa yhteyteen, rukoilethan kanssani,Herra on läsnä!