lauantai 11. elokuuta 2012

Voimamme on Rauhan Ruhtinas.

 
Rakas Lähimmäiseni, nukuttuani pitkään ja hartaasti Taivaallisen Isäni sylissä, herään aurinkoiseen lauantaiaamuun. Pihassa kimaltelee sadeveden rippeitä. Herra on vastannut rukoukseen, sillä eilen illalla vadelmat tuntuivat kaipaavan vettä. Kiitollisena avaan Raamatun ja minulle avautuu Joh. 14: 27. " "Rauhan minä jätän teille, minun rauhani- sen minä annan teille. En minä anna niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen alköönkä peljätkö."

Rauhan Ruhtinas muistuttaa meitä lapsiaan, mikä on tehtävämme tänään, kun suremme Syyrian kansan kohtaloa. Historia toistaa itseään. On taas noussut valtaan mies, joka on antanut pahalle koko elämänsä, ei vain pikkusormea ja toteuttaa pahan periaatetta tuhota, rikkoa ja hävittää. Kohteena on oman kansan jäsenet: veljet ja sisaret.

Rakas uskova lukijani, Jeesus kehottaa meitä rukoukseen! Nyt ei riitä yksin sovittelijoiden työ. Vain Jumala voi vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen maan päättäjissä. Voipa pelastaa tuon miehenkin, joka nyt komentaa joukkojaan tappamaan. Rukoillaan, rakkaat ystävät! Jumalan voima Jeesuksessa voi tuoda rauhan Syyriaan. Voimamme on Rauhan Ruhtinas! Jeesus voitti ristillä Saatanan vallan!

Tänä aamuna, 11.8.2012, rakkaudella Mummi.

4 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Kiitos. Oli hyvä kirjoitus. Pahat uutiset lannistavat mielen ja tulee epätoivoinen ja pelokas olo. Huomaan, että tarvitsen toisenlaista tietoa ja näkökulmaa, vahvistusta Jumalan kaikkivoipaisuudesta. Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, rukous voi muuttaa tahtomista ja tekemistä, rukous muuttaa maailmaa. Käytetään sitä asetta, mikä meille on annettu! Mummi

sylvi kirjoitti...

Rukouksessa mukana.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Sylvi!