keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Isän lapseksi.

Rakas Lähimmäiseni, kun olet kutsunut Jeesuksen elämääsi, alkaa Taivaassa ilojuhlat! Taivaallinen Isä iloitsee siitä, että olet löytänyt kotiin! Jumala on lähettänyt rakkaan Poikansa maailmaan lunastamaan Sinut ristillä omaksi läheiseksi lapsekseen. Nyt Jeesus on johdattanut Sinut Isäsi ja Luojasi syliin! Lue Jeesuksen vertaus tuhlaajapojasta: Luukas 15:11-32.

Sinä, Lähimmäiseni, saat kokea uudestisyntymisen, kun Jeesus pesee sydämesi puhtaaksi kaikesta synnistä ja antaa tilalle rauhan ja ilon, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Tästä on sanottu, että Jeesus muuttaa kivisydämen lihasydämeksi. Jeesus muuttaa maailmaasi. Se muutos tapahtuu sydämessä. Sinusta tulee Jumalan valtakunnan kansalainen. Kiitos nousee sydämestä!

Jeesus antaa Pyhän Hengen, joka avaa ymmärryksesi Jumalan Sanalle. Pyhä Henki kirkastaa Sinulle Vapahtajasi pelastustyön Sinun edestäsi ja johdattaa Sinua Isän askelissa. Olet Jumalan rakkauden syleilyssä! Ymmärrät, mitä on olla armahdettu ja hyväksytty! Sydämesi sulaa katkeruudesta ja kaunasta. Sinäkin armahdat niitä, jotka ovat Sinua vastaan rikkoneet. Löydät lähimmäiset ja annat heille omastasi. Löydät seurakunnan, jossa Jeesus itse hoitaa Sinua sanan ja ehtoollisen kautta. Iloitset rukousyhteydestä ja ihmettelet sitä, että Jumala kuulee rukoukset ja vastaa niihin ajallaan. Älä mistään murehdi, vaan kiitä Jumalaa ja kerro hänelle tarpeesi, niin Jumalan rauha varjelee Sinun sydämesi ja ajatuksesi Jeesuksessa!

Rakas Jumala, kiitos ihmeellisestä armostasi! Kiitos, että lähetit Poikasi maailmaan pelastamaan meidät! Kiitos siitä, että Sinä hoidat meitä, kun maailma ahdistaa. Kiitos, että otat meidät luoksesi Taivaaseen rakkaittemme luokse, kun aikamme täällä loppuu. Ole ylistetty ja kiitetty, Taivallinen Isämme! Aamen.

Tänä aamuna, 24.10.2012, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Aamen.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Runoystävä! Mummi