tiistai 16. lokakuuta 2012

Kiitetään omaisista!


Rakas Lähimmäiseni, herään uuteen viikkoon sydän täynnä vapautta ja riemua! Olen saanut viettää poikani ja hänen poikansa kanssa pari päivää. Lauantaina ajoin iltapimeällä kotiin ja käänsin autoni tiukassa kulmassa pihaan niin, että oikea eturengas osui katukiveykseen ja sai sormenmentävän reiän. Mummi rukka, paha olo ja syyllisyys, mielessä autonkuljetusauto ja poikani loman pilaaminen!

Kun poikani näki tapahtuneen, hän armahti minut heti. Minullekin on tapahtunut samalla tavalla. Odotetaan arkipäivää, niin kaikki selviää. Mikä helpotus! Arkena tarvittiin vain tunkkia ja vararengasta ja korjattu rengas oli hetkessä paikoillaan.

Kiitos Jumalalle neuvokkaasta, mummia ymmärtävästä pojasta ja mummin lapsenlapsesta, joka soittaa kitaraa, kuin "enkeli"! Toitte minulle toivoa ja iloa, kyllä me yhdessä selvitään. Mummillakin on mahdollisuus tehdä parannus, että hiljaa ajaen hyvä tulee, eikä enää tiukkoja käännöksiä.

Rakas Jumala, kiitos siitä, että olet antanut perillisiä, joissa elämä jatkuu! Kiitos siitä, että he pääsevät joskus, pitkistä matkoista huolimatta, meitä ikääntyneitä äitejään katsomaan. Huomenna mummin jalka nousee lenkillä reippaammin kuin lauantaina. Herra meitä kaikenikäisiä siunatkoon!

Tänä aamuna, 16.10.2012, rakkaudella Mummi.


6 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kylläpä kirjoitit kauniisti. Joskus helpottaa todella, kun kaikenlaista sattuu myöskin nuoremmille. "Tekevälle sattuu", pitää edelleen paikkansa.

Reipasta ja puuhakasta päivää Sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakas runoystävä, päivä on ollut rikas. Arkipäivän rukoushetki keskipäivällä ja illalla raamattutunti. Välissä ystävän vierailu. Rakkaani ovat onnellisesti Joensuussa! Kiitetään Herraa! Mummi

sylvi kirjoitti...

Ihani vieraita olet saanut pitää luonasi.
Kyllä se aina piristää kun lapset käyvät kylässä.
Kaikkea hyvää sinulle!
♥ ♥

ps. Et ole vielä saanut noita sanvahvistusta pois.
enkö osannut neuvoa oikein.
Olisit lähempänä niin auttaisin.-

sylvi kirjoitti...

En tiedä oletkos huomannut kun edellisessä sinun postauksessa neuvoin miten ottaa tuo sanavahvistus pois. Käypä katsomassa.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, huomasitko, että Runoystävä oli keskustellut poikansa kanssa ja hän oli varoittanut, että blogi voi mennä sekasin, jos sen poistaa. Sitä pelkäsin, enkä ole uskltanut vielä tehdä mitään. Kuunnellaan vielä. Rakkaat ystävät, kärsivällisyyttä, kiitos.Mummi

sylvi kirjoitti...

En usko että menee sekaisin. Kaikki ovat poistaneet sen. Itse olen myös poistanut eikä mitään ole tapahtunut. Bloggerissa on itsessään roskaposti poisto, niin ovat ilmoittaneet.
Saapi kyllä moneen kertaan yrittää lähettää kommenti ennenkuin menee. Moni jättää siinätapauksessa kpmmentoimasta. No ei se mitään. Kärsivällisyyttä.